ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ! (pics)

Διαβάστε τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του
gazzetta.gr...
Όπως αναμενόταν (μετά όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα) το ματς ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί υπό δρακόντεια και υπερβολικά μέτρα ασφαλείας.

Οι πολλές επίσημες παρουσίες (μεταξύ αυτών της Πολιτείας αφού αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και οι κ.κ. Πανούσης και Κοντονής) αλλά και το γεγονός ότι θα βρίσκονται περισσότεροι από 65.000 φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ υποχρεώνουν (και) την ΠΑΕ να οργανώσει άριστα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και ενημερώνει τον κόσμο για τα μέτρα ασφαλείας (και όλες τις εργασίες που γίνονται στο ΟΑΚΑ) και γενικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζει προτού ξεκινήσει το δρόμο για το γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ήδη δημιουργούνται διάδρομοι με κιγκλιδώματα (όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες) που θα τοποθετούνται από την πύλη Δ (δέλτα) έως και το κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί θα μεταβούν για στάθμευση όλα τα πούλμαν που θα μεταφέρουν οπαδούς της Ένωσης από την επαρχία...

Εντός γηπέδου θα τοποθετηθούν αύριο στη θύρα 1-35 (στο πέταλο που φιλοξενούνται οι οργανωμένοι της ΑΕΚ) ένα δίχτυ προστασίας ανάλογο με αυτό που υπάρχει στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ (σχετικές φωτογραφίες με τα κάγκελα που θα το στηρίξουν), ενώ το ίδιο ισχύει για τη θύρα 15.

Το ΟΑΚΑ θα γίνει... φρούριο από αύριο νωρίς το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα στις 13:00 αποφασίστηκε να κλείσουν οι πόρτες (και γενικά το) ΟΑΚΑ και να μην υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση για κανέναν (πλην όσων έχουν εργασίες στο γήπεδο είτε είναι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ και εργάζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό).

Επιπλέον την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο θα βρίσκονται περισσότεροι από 600 άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας (security), ενώ σχετικά με τις αστυνομικές δυνάμεις ο αριθμός των ένστολων θα ξεπερνάει τις 3.000 (εκ των οποίων 22 διμοιρίες των ΜΑΤ, αύριο θα γίνει η σύσκεψη της αστυνομίας) και ταυτόχρονα θα υπάρχουν αρκετοί του τμήματος ασφάλειας (ενώ όπως είναι γνωστό στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται και τρεις εισαγγελείς) αλλά και σχεδόν σύσσωμο το δυναμικό του τμήματος της αθλητικής βίας!

Θα δημιουργηθούν τρεις ζώνες ελέγχου εισιτηρίων (υπάρχει απόφαση οριστική για τριπλή ζώνη ελέγχου στο ΟΑΚΑ για το συγκεκριμένο ματς) και γενικά υποστηρίζεται από τους υπευθύνους (και δη την αστυνομία) όσοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο θα είναι αδύνατο να προσεγγίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο και τις θύρες σε αυτό...

Πάντως εργασίες γίνονται και στο matrix του γηπέδου που βρίσκεται στο πέταλο προς την Κηφισίας όπως άλλωστε μπορείτε να διαπιστώσετε στη σχετική φωτογραφία που έχουμε δημοσιεύσει (μαζί με τις υπόλοιπες).










































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code