ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντέρμπι εντός, διαμαρτυρία εκτός

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα... ξίφη τους στην Λεωφόρο, την ώρα που οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διπλό ενδιαφέρον έχει το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ (19:30). Από τη μία είναι το καθαρά αγωνιστικό μέρος όπου οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και μόνο αυτή και από την άλλη η ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματίσει οι οπαδοί του «τριφυλλιού» μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...

Με Ζέκα στην αποστολή
Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα υπό τις καλύτερες συνθήκες, καθώς όχι απλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος είχε υποστεί θλάση, όμως επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ, σε φουλ ρυθμούς και ανάγκασε τον «Ολλανδό» να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Όσον αφορά την εντεκάδα τώρα, αν και μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν καθώς ο Γιάννης Αναστασίου πάντα επιφυλάσσει μία έκπληξη, όλα δείχνουν οτι οι «πράσινοι» θα κατέβουν με... συνταγή ντέρμπι. Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Στιλ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, οι Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο θα αποτελούν την αμυντική τετράδα, έχοντας μπροστά τους τον Λαγό. Στα χαφ θα είναι ο Ζέκα με τον Πράνιτς, ενώ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη θα είναι ο Πέτριτς.

Mε προβλήματα αλλά και πίστη
Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει προσπαθήσει όλες τις προηγούμενες μέρες να βρει λύσεις για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Και μπορεί η άδεια Λεωφόρος να αποτελεί ένα... μικρό «όπλο» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κακά τα ψέμματα είναι διαφορετικά όταν ο Παναθηναϊκός έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, όμως δείχνουν να γνωρίζουν στον «δικέφαλο» ότι δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από αυτό και να θεωρήσουν έστω και στο ελάχιστο πιο εύκολο το αποψινό ματς. Ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι απογοητευμένος από την αφαίρεση των βαθμών της νίκης επί του Ολυμπιακού, όμως αυτό μπορεί να γυρίσει αμέσως σε πείσμα και οι «πράσινοι» χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΟΚ έχουν ως εξής... Οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς και ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνέχισε θεραπεία και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Αυτοί οι τέσσερις έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Γλύκο, Κατσικά (δεν υπολογίζεται λόγω του θέματος με το συμβόλαιό του) και Κάτσε που εκτίσει ποινή.

Απόντος λοιπόν του Γλύκου, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Ιτάνζ. Η τετράδα της άμυνας θα παραμείνει σταθερή, με τους Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Μιγκέλ Βίτορ και Σκόνδρα. Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών περί πρόθεσης του Άγγελου Αναστασιάδη να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το 4-3-3, τότε στην τριπλέτα του κέντρου πιθανότατα θα βρεθούν οι Νομπόα, Παπαγιαννόπουλος και Γκολάσα. Οι Μακ και Κλάους θεωρούνται δεδομένοι για την παρουσία τους στο αρχικό σχήμα, ενώ μια θέση παίζεται ανάμεσα στους Σαλπιγγίδη και Φακούντο Περέιρα, όσον αφορά τις πτέρυγες της επίθεσης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Μισή ώρα πριν την σέντρα του παιχνιδιού στο άδειο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους φίλους του Παναθηναϊκού, για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αφαίρεση των τριών βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι διοργανωτές θα έχουν στήσει γιγαντοοθόνη έξω από τα επίσημα του γηπέδου, προκειμένου ο συγκεντρωμένος κόσμος να μπορέσει να παρακολουθήσει το σημαντικό παιχνίδι και με τα συνθήματά του να «ζεστάνει» την «παγωμένη» ατμόσφαιρα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code