ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναστασίου: "Αφεντικό ο Παναθηναϊκός από την αρχή"

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός πως από την αρχή ο Παναθηναϊκός επέβαλε το ρυθμό, εκμεταλλευόμενος τους χώρους στο ανοικτό γήπεδο, με αποτέλεσμα να νικήσει τον ΠΑΟΚ.

"Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν  μερικά περίεργα πράγματα, με την αναβολή και την τιμωρία. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, στην άδεια Λεωφόρο, σε συνδυασμό το ότι μετά από διακοπή πάντα δυσκολευόμαστε να βρούμε ρυθμό.

Σήμερα δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε να είμαστε το αφεντικό στον αγώνα. Νικήσαμε δίκαια, βάλαμε τέσσερα γκολ είχαμε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα. Είχαμε όμως και κακή αμυντική λειτουργία, δεχτήκαμε εντός έδρας 3 γκολ, δεν θυμάμαι να; Έχει ξανασυμβεί αυτό, εκτός από το ματς με την Αϊντχόφεν. Αυτό ήταν άσχημο για μας.

Είναι δύσκολο για μας και για όλα τα παιδιά, όχι μόνο του Παναθηναϊκού, να παίζουν σε άδειες κερκίδες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καθήκον μας. Μένουν ακόμα οκτώ ματς, συνεχίζουμε την προσπάθεια", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Κληθείς να σχολιάσει που κρίθηκε το ματς είπε: "Το ματς κρίθηκε στο γεγονός ότι από την αρχή δείξαμε ότι θέλαμε να είμαστε το αφεντικό. Παίξαμε σε υψηλό τέμπο και ξέραμε ότι και ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά όπως και εμείς και ότι θα υπάρχουν κενοί χώροι και με την ταχύτητα μας γνωρίζαμε ότι θα μας δοθούν ευκαιρίες. Επίσης έπαιξε ρόλο η επιθετική δυνατότητα του Μάρκους Μπεργκ και η αλλαγή του Καρέλη, που μας βοήθησε επιθετικά".

Αναφερόμενος στον κόσμο θα θέλαμε να είναι μέσα σχολίασε: "Ακουγόντουσαν διαρκώς αλλά είναι σημαντικό για μας να τους έχουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι άσχημο για 20, 30, 50 ανεγκέφαλους να στερείται η ομάδα τον κόσμο της".

Ερωτηθείς πώς εξηγεί το ξέσπασμα μετά το 60' (1-2), ο Γιάννης Αναστασίου απάντησε: "Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ξέρουμε ότι δεν μπορούν να αντέξουν οι ομάδες στην Ελλάδα σε αυτό το τέμπο. Αυτό κάποιες φορές σου βγαίνει άλλες όχι. Όταν άνοιξαν οι χώροι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε, ο ΠΑΟΚ δεν κλείστηκε στην περιοχή και αν παίζεις επιθετικά, εμείς έχουμε την δυνατότητα με ταχύτητα και γρήγορη κυκλοφορία ανάμεσα στις γραμμές μας, να χτυπήσουμε και το καταφέραμε".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code