ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Προκλητικός ο Περέιρα»

Δεν άφησαν ασχολίαστες τις προκλήσεις του Βίτορ Περέιρα οι συμπατριώτες του, μετά το γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως εξαιτίας του έγινε η εισβολή των οπαδών...

Όπως ήταν λογικό και οι Πορτογάλοι ασχολήθηκαν με τον επαναληπτικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, λόγω Βίτορ Περέιρα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αμέσως μετά το 1-0 προκάλεσε με χειρονομία τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή η αντίδραση του Πορτογάλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «Record»: «Οι προκλήσεις του Βίτορ Περέιρα οδήγησαν σε εισβολή στο γήπεδο», για να συνεχίσει γράφοντας, «Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα αποτέλεσε τον λόγο που δημιουργήθηκαν τα επεισόδια τα οποία σημάδεψαν τον αγώνα, κάτι που είχε γίνει και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκός στις 22 Φεβρουαρίου», που όπως βλέπετε δεν ξέχασαν και τα όσα έκανε στη Λεωφόρο... Κλείνοντας, ανέφεραν: «Ο Πορτογάλος απευθύνθηκε προς τους οπαδούς κι έκανε προκλητικές χειρονομίες».

Μια από τα ίδια γράφει και το «Maisfutbol», το οποίο τόνιζε: «Ο Βίτορ Περέιρα προκαλεί τους οπαδούς της ΑΕΚ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code