ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Χανιά 4-1

Με τον Ανάκογλου να σκοράρει δις και τους Λαμπρόπουλο και Αραβίδη να βρίσκουν δίχτυα, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-1 των Χανίων στο ΟΑΚΑ
και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Ντεμπούτο με την Ένωση ο Κρισάντους.
Λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τα Χανιά. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα, με τον Μπακάκη να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 6' και τον Σικαλιά να διώχνει.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για την Ένωση, η οποία άνοιξε το σκορ στο 14'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντούνη, ο Ανάκογλου έκανε ωραίο κοντρόλ και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Δέλλα δεν εφησύχασε, αυξάνοντας την πίεσή της για ένα δεύτερο γκολ, την ώρα που οι παίκτες των Χανίων γύρισαν πίσω, με αποτέλεσμα να αφήνουν κενό μπροστά και να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τις στιγμές που έβγαιναν στην κόντρα.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας και ενώ ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά, ο Λαμπρόπουλος με ωραία κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα για την ΑΕΚ. Όλα έδειχναν πως οι "κιτρινόμαυροι" είχαν... καθαρίσει το ματς, ωστόσο στο 35' ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, ο Πάγκαλος ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 2-1 για τα Χανιά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ΑΕΚ συνέχισε με πατημένο το γκάζι, μεταφράζοντας γρήγορα την υπεροχή της σε γκολ. Οι παίκτες της Ένωσης αναπτύχθηκαν ωραία, ο Ντούνης γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Αραβίδης την άφησε και ο Ανάκογλου με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-1.

Από το σημείο εκείνο ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ΑΕΚ να κρατά την μπάλα και να περιμένει να περάσει ο χρόνος. Στο 77ο λεπτό, ο Κρισάντους πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τα "κιτρινόμαυρα". Πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με τον Αραβίδη να γράφει το τελικό 4-1.
Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου (77' Κρισάντους), Ντακόλ (43' Αραβίδης), Μπαρμπόζα, Ντούνης (70' Γιόχανσον), Μπρέσεβιτς.

Χανιά: Σικαλιάς, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Νγκουέμ (57' Γκούμας), Πάγκαλος, Γκονσάλες, Ρόχας (68' Αλέκου), Κρητικός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code