ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτσι προκρίνεται η ΑΕΚ στο Κύπελλο

Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στον όμιλο του Κυπέλλου καθώς στον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο θέλει μόλις έναν βαθμό για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ισοπαλία του αγώνα στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανθρακικό φέρνει -όπως οποιοδήποτε δυνατό αποτέλεσμα στο ματς των δυτικών προαστίων- την ΑΕΚ σε θέση ισχύος στον όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι η «Ένωση» κρατάει την τύχη της στα χέρια της.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόλις έναν βαθμό στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τους Περιστεριώτες προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Το γεγονός ότι ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα γίνει στην έδρα της «Ένωσης» με την τελευταία να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα της δίνει το πάνω χέρι με την ομάδα των δυτικών προαστίων να κινδυνεύει με αποκλεισμό σε περίπτωση που χάσει στην Καλογρέζα και νικήσει ο Πανθρακικός τον Ηρακλή Ψαχνών.
Βέβαια, η ιστορία έχει δείξει πως δεν είναι το …δυνατό σημείο της ΑΕΚ η συγκυρία να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα σε έναν αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι η «Ένωση» θα ψάξει τη νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ατρόμητο μπροστά στο κοινό της, όντας, πλέον, και μαθηματικά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στον όμιλο.

To σενάριο... τριάρας του Πανθρακικού
Σε περίπτωση που η ΑΕΚ φέρει 0-0 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και ο Πανθρακικός νικήσει με 0-3 τον Ηρακλή Ψαχνών, τότε προκρίνεται η «Ένωση» ως δεύτερη και η ομάδα της Κομοτηνής ως πρώτη, αφού σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας χωρίς να προκύπτει διαφορά γκολ στα ματς μεταξύ των ομάδων (έχουν φέρει όλες ισοπαλία) τότε μετράει το τρίτο κριτήριο: Η καλύτερη επίθεση. Σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα έχει τρία γκολ και ο Πανθρακικός τέσσερα.

Η βαθμολογία του ομίλου
ΑΕΚ 4
Ατρόμητος 4
Πανθρακικός 2
Ηρακλής Ψαχνών 0

ΠΗΓΗ:Contra

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code