ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαγεία Κορδέρο και νίκη της ΑΕΚ !

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και με το εύκολο 3-0 στο ΟΑΚΑ πήρε την πρώτη νίκη μετά από δύο αγώνες για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ήταν ηλίου φαεινότερον ότι διαφορετικός ήταν ο σκοπός κάθε ομάδας στο χορτάρι. Την ίδια στιγμή που ο Ηρακλής Ψαχνών στήθηκε πίσω από την μπάλα, περιμένοντας, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και έψαχνε τρόπους ν' απειλήσει. Με τον Μπαρμπόζα ν' αναλαμβάνει ρόλο δημιουργού, έστω κι από τα πλάγια, και τον Ζόριτς μέσα στις φάσεις πίεσε τον Μανιάτη.

Μετά την επέμβαση του τελευταίου σε κεφαλιά του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού στο 36', ήρθε ο προωθημένος Σαρρής να σημαδέψει το αριστερό δοκάρι. Όλα αυτά προτού στο 42' ο Κορδέρο μ' ένα άπιαστο σουτ λύσει το "γόρδιο δεσμό" στην άμυνα των φιλοξενούμενων.




Ήταν ουσιαστικά η στιγμή που κρίθηκε ο αγώνας, αφού ήταν αδύνατο η ομάδα του Κούτση να βγει από το καβούκι της και να γίνει επικίνδυνη. Μολονότι στο 55' ο Ζόριτς είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 58' ο Μπαρμπόζα κέρδισε κι έχασε πέναλτι που δεν ήταν, το 2-0 ήταν θέμα χρόνου. Ιδίως αφότου ο Ουόρντεν αποβλήθηκε και άφησε τον Ηρακλή με παίκτη λιγότερο.

Η είσοδος του Μάνταλου συνοδεύτηκε από ακόμη ένα γκολ του διεθνούς μέσου στο 66', ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιχάλης Μπακάκης στο 79' μετά από ωραία πάσα του Ντακόλ στον ανοικτό χώρο. Το 3-0 έφερε την ΑΕΚ σε θέση ισχύος για την πρόκριση στη 16άδα του κυπέλλου.

Σχόλιο
Όλο το παιχνίδι ήταν το πρώτο γκολ. Ο Κορδέρο σκόραρε πριν από την ανάπαυλα, η ΑΕΚ προηγήθηκε και ο Ηρακλής παραδόθηκε. Το 3-0 ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων στο δεύτερο ημίχρονο, αφού για σχεδόν ένα ημίωρο η ομάδα της Εύβοιας έπαιζε με δέκα παίκτες και δεν μπορούσε ν' αντισταθεί. Μάλιστα βάσει των ευκαιριών η νίκη της Ένωσης θα μπορούσε να είναι σαφώς ευρύτερη.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γροντής, Κολοβέτσιος (69' Φαγέ), Σαρρής, Μπακάκης, Κορδέρο (56' Μάνταλος), Ρόβας, Μπαρμπόζα (76' Αραβίδης), Πλατέλλας, Ζόριτς, Ντακόλ

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (61' Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Φλίγκος (72' Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης, Ντιέγκο (67' Δηλαβέρης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code