ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπουρούσης: «Δείξαμε χαρακτήρα»


Αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του φετινού Μουντομπάσκετ η Εθνική Ελλάδας, κερδίζοντας στο φινάλε και την Αργεντινή.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το «πέντε στα πέντε» και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Β’ Όμιλο, με το Γιάννη Μπουρούση να αναφέρει σχετικά στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Από την πρώτη ημέρα ήρθαμε εδώ είπαμε ότι είμαστε ομάδα, να βγάλουμε τα πάντα στο παρκέ και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Το έχουμε καταφέρει 100%, συνεχίζουμε και είμαστε ευτυχισμένοι». Είπε ακόμα…

Για την τελευταία περίοδο του αγώνα με την Αργεντινή: «Χαλαρώσαμε λίγο είναι αλήθεια, κάναμε κάποια λάθη, η Αργεντινή είναι πολύ καλή ομάδα. Όμως, δείξαμε χαρακτήρα όταν έπρεπε και τελικά πήραμε τη νίκη. Δεν έριξε ποτέ λευκή πετσέτα η Αργεντινή, έπαιξε για τη νίκη και την πρωτιά».

Για το επόμενο ματς, με τη Σερβία: «Να έχουμε την υγεία μας, να ξεκουραστούμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με την ίδια προσοχή, καθώς πλέον η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά, σε ένα ματς. Θα κάνουμε το σκάουτιγκ της Σερβίας, την ξέρουμε καλά. Θέλουμε να κρατήσουμε και τα καλά και τα άσχημα από την πορεία μας στη Σεβίλλη και να πάμε στη Μαδρίτη με θετική σκέψη και ενέργεια για τη συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code