ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοίνωσε Σάμαρη η Μπενφίκα

Παίκτης της Μπενφίκα είναι επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής (22/8) ο Ανδρέας Σάμαρης, με τον πορτογαλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη μεταγραφή του. "Μίλησα με Σαβιόλα, Ρομπέρτο και Κατσουράνη", δήλωσε ο Έλληνας διεθνής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Με τη φανέλα της Μπενφίκα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πορτογάλους το βράδυ της Παρασκευής (22/8).

Κατά την προσφιλή της συνήθεια, η Μπενφίκα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται όλες οι οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής. Σύμφωνα με αυτή η Μπενφίκα ξόδεψε 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Σάμαρη και στο 5ετές συμβόλαιο του 25χρονου μέσου μπήκε ρήτρα ύψους 45.000.000 ευρώ!






Δείτε το tweet με το οποίο οι "αετοί της Λισσαβόνας" καλωσόρισαν στα ελληνικά τον πρώην πλέον άσο του Ολυμπιακού.





Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ανδρέας Σάμαρης πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπενφίκα."Είμαι πολύ περήφανος που είμαι σε έναν φανταστικό σύλλογο όπως η Μπενφίκα, με μεγάλο αριθμό υποστηρικτών και αυτές τις συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα αυτά και θέλω να εξελιχθώ ως παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει.

Η Μπενφίκα μπορεί να με βοηθήσει να εξελιχθώ τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Θα είμαι πιο δυνατός για να διαχειριστώ την πίεση που υπάρχει εδώ. Εάν η ομάδα κερδίζει παιχνίδια και τίτλους θα είναι καλό και για εμένα. Θέλω να ξεκινήσω να μαθαίνω Πορτογαλικά".

Όσο για τη θέση που προτιμά να παίζει επεσήμανε: "Μπορώ να προσαρμοστώ σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου".

Τέλος, ο Έλληνας διεθνής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Μπενφίκα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:"Μίλησα με τον Σαβιόλα, τον Ρομπέρτο και τον Κατσουράνη. Μου είπαν ότι η Μπενφίκα είναι μεγάλος σύλλογος με πολλούς υποστηρικτές. Χάρηκα με όσα μου είπαν. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Δηλώσεις του Σάμαρη φιλοξένησε και η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code