ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ρονάλντο θέλει σπίτι στην Λίνδο της Ρόδου

Σπίτι στη Λίνδο ενδιαφέρεται να αγοράσει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στη Ρόδο τις προηγούμενες μέρες, στο πλαίσιο των διακοπών που πραγματοποιεί στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που και στο παρελθόν έχει επισκεφτεί τη Ρόδο, εξέφρασε ευθέως το ενδιαφέρον του για αγορά σπιτιού στη Λίνδο, μέσω του γραφείου της Engel & Volkers στην Πορτογαλία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν προέκυψε τώρα.
                            
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την περασμένη Τρίτη, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο της εταιρείας στη Ρόδο κ. Γιώργο Πετρά, ο οποίος φέρεται να του έδειξε συγκεκριμένα σπίτια στη Λίνδο που προσφέρονται για αγορά.

Δεν έγινε πάντως γνωστό αν τελικά προχώρησε σε αγοραπωλησία, πιθανόν όμως αυτό να γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το ενδιαφέρον πάντως του διάσημου ποδοσφαιριστή για αγορά σπιτιού στη Λίνδο, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ελκυστική είναι η Ρόδος για διεθνείς προσωπικότητες, πράγμα που δυστυχώς δεν το έχουμε αξιοποιήσει σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.

Ο Κριστιάν Ρονάλντο, φέρεται να έμεινε 4 τουλάχιστον μέρες στη Λίνδο, μαζί με την γνωστή φίλη του Σάικ απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής και μάλλον σήμερα θα αναχωρήσει από το νησί.

Πηγή :  http://www.rodiaki.gr/article/283223/spiti-sth-lindo-thelei-na-agorasei-o-kristiano-ronalnto#ixzz37vhmSXjB 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code