ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μελισσανίδης δείχνει την δύναμη του και δεν φοβάται κανέναν !

Καλησπέρα σας , αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο σήμερα με αφορμή ότι διαβάζω και βλέπω το τελευταίο διάστημα που διανύουμε στον ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μελισσανίδης λοιπόν , κάποιοι τον φωνάζουν Τίγρη αλλά αυτό που σίγουρα είναι και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς ... ΑΡΧΗΓΟΣ ! Ένας άνθρωπος ο οποίος επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να αναγεννήσει την ΑΕΚ μέσα από τις στάχτες της αλλά και να της κάνει το όνειρο πραγματικότητα, το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μελισσανίδης είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος στην πραγματικότητα και γνωρίζει πως μία αποτυχία στις μεταγραφές θα φέρει τον αναβρασμό στον κόσμο της ομάδας και εντάσεις .
Τι γίνεται όμως εάν δεν καταφέρνει να φέρει τέσσερα-πέντε ονόματα τα οποία ο κόσμος τα είχε σίγουρα ; Πολύ απλά φέρνει άλλα ονόματα πιο δυνατά τα οποία θα κάνουν την διαφορά και θα τρομοκρατούν τον κάθε αντίπαλο και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο από την νέα σεζόν...Αυτό , επομένως πάει να κάνει τώρα επιχειρώντας να εντάξει στην ομάδα του Μουντιαλικό παίκτη και προσπαθώντας να φέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Τζιμπούρ ο οποίος είναι κάτι ανώτερο για την ΑΕΚ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο Μελισσανίδης λοιπόν δεν πτοήθηκε στιγμή από την προσωρινή ''καταστροφή'' της ΑΕΚ , άλλωστε κάθε δυνατό κάστρο πρέπει κάποτε να γκρεμιστεί και στην συνέχεια να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του για να είναι ικανό να αποκρούει κάθε δυνατή και δύσκολη επίθεση του αντιπάλου από οποιαδήποτε μεριά και εάν βρίσκεται αυτός... Αυτό θέλει λοιπόν να επιτύχει και ο κύριος για τον οποίο μιλάμε, να περάσει δηλαδή την κατηγορία της δεύτερης εθνικής σαν να μην υπήρξε ποτέ και να φθάσει όσο το δυνατόν ποιο κοντά στον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο δεν φαντάζει καθόλου δύσκολο με βάση τις ομάδες τις οποίες έχουν χτίσει αυτές της Superleague και τα αποτελέσματα που βλέπει πως φέρνουν στα φιλικά προετοιμασίας τους . Αναμένουμε, λοιπόν να δούμε την νέα εικόνα της ΑΕΚ .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code