ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και ο Στέφενς τιμώρησε τον Στοχ

Συνέχεια στην τιμωρία του Μίροσλαβ Στοχ για το περιβόητο, πλέον, "f@ck off", έδωσε ο Χουμπ Στέφενς, αφήνοντας τον εκτός αποστολής για τον παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

Επιπλέον, προέκυψε πρόβλημα με τον Μάρτεν Μάρτενς που δεν έβγαλε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο (από χτύπημα στο προηγούμενο ματς).

Εκτός πλάνων είναι και οι Γκσπούρνινγκ, Σπουρόπουλος, όπως και οι Γεωργιάδης, Βίτορ και Κατσικάς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.  Επανήλθε, αντίθετα, ο Ολίσε, ενώ στη διάθεση του Ολλανδού τέθηκαν και οι Λάζαρ, Τζαβέλλας που επέστρεψαν από τιμωρία. Ακόμη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ντάνι Χούσεν ως 19ος, καθώς ακόμη αναμένεται το πιστοποιητικό της μεταγραφής του προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή:Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Χούσεν.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη στις 11:30 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα καταλύσει στο Μακεδονία Palace μέχρι την αναχώρηση για το γήπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code