ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανάκληση της ποινής του ζήτησε ο Μπέος!

Αίτηση ανάκλησης της ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του έχει επιβληθεί τελεσίδικα από το καλοκαίρι του 2011, έχει καταθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Αχιλλέας Μπέος. Η αίτησή του εκδικάστηκε την Τετάρτη και η απόφαση αναμένεται μετά από 15 ημέρες
.Στην αίτησή του, ο καταδικασθείς από την αθλητική δικαιοσύνη για την υπόθεση των στημένων αγώνων, πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, επικαλείται την “αποκατάσταση” της ομάδας του με την επιστροφή της στη Β' Εθνική. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τη μετέπειτα θέση της ΕΠΟ ότι αυτό συνέβη λόγω πολιτικών παρεμβάσεων.

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, από τη στιγμή που η πρώην ομάδα του επανήλθε στη Β' Εθνική και “αποκαταστάθηκε”, χωρίς μάλιστα να εκτελεστεί η ποινή της αφαίρεσης βαθμών, θα έπρεπε να συμβεί το αντίστοιχο και με τον ίδιο: δηλαδή να ξε-τιμωρηθεί! Σε διαφορετική περίπτωση, ζητεί την αναστολή της ποινής του μέχρι να αποφανθεί η ποινική δικαιοσύνη αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2011, ο Ολυμπιακός Βόλου τιμωρήθηκε τελεσίδικα από την αθλητική δικαιοσύνη με αφαίρεση δέκα βαθμών και ο Αχιλλέας Μπέος με ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Η απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα, του έχει επιβληθεί ως περιοριστικός όρος και από τη τακτική δικαιοσύνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code