ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει στα γήπεδα ο Μαραντόνα!

Αυτή και αν (θα) είναι επιστροφή: ο Ντιέγκο Μαραντόνα ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τη φανέλα με το "10" υπογράφοντας συμβόλαιο με ομάδα της πατρίδας του. Πιθανό ντεμπούτο στις 23 Μαρτίου! Διαβάστε το story.Ειναι ποτέ δυνατόν κάποιος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στην ηλικία των 53 ετών; Φυσικά και ναι εάν το όνομά του είναι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Η εκκωφαντική αυτή είδηση έρχεται από την Αργεντινή, με την εφημερίδα "Olè" να αποκαλύπτει πως το άλλοτε "χρυσό παιδί" του ποδοσφαίρου βρίσκεται μία ανάσα από το να φορέσει ξανά τη φανέλα με το Νο 10 έχοντας κάνει αποδεκτή την πρόταση της Ντεπορτίβο Ριέστρα.

Πρόκειται για την πρωτοπόρο στην Primera D Metropolitana (5η επαγγελματική κατηγορία της χώρας) που ανήκει στον φίλο του Μαραντόνα, Βίκτορ Στινφάλε, η οποία περιμένει -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- το επίσημο Ok της ομοσπονδίας της χώρας (AFA) για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Εάν η αργεντίνικη ομοσπονδία "ανάψει το πράσινο φως" (το πιθανότερο θα είναι να γίνει την Τρίτη) τότε ενδέχεται ο Μαραντόνα να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Πορβενίρ στις 23 Μαρτίου.

Aπό την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος της Ντεπορτίβο Ριέστρα, Μαρσέλο Σαλόριο, έσπευσε να "προσγειώσει" τους φίλους της ομάδας με δηλώσεις του λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα, υπογραμμίζοντας πως δεν ισχύει η είδηση-βόμβα για την επιστροφή του Μαραντόνα στα γήπεδα.

"Θα ήταν ωραίο ο Μαραντόνα να επιστρέψει για να παίξει, οποιοσδήποτε οπαδός θα τον ήθελε με τη φανέλα της ομάδας του.

Δυστυχώς όμως δεν είναι τίποτα αλήθεια, αποκλείω κατηγορηματικά ότι μπορεί ο Μαραντόνα να παίξει μαζί μας.






Δεν ξέρω ποιος διέδωσε αυτή την παράλογη και αβάσιμη φήμη. Δεν έχουμε καταθέσει κάποιο αίτημα στην ομοσπονδία καθώς θα υπήρχαν άλλωσε και προβλήματα κανονισμών για να μπορέσουμε να τον δηλώσουμε.

Εάν υπήρχε κάτι αληθινό θα ήμασταν οι πρώτοι να το επιβεβαιώσουμε καθώς ο επικοινωνιακός αντίκτυπος θα ήταν τεράστιος", δήλωσε στη "Nacion".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code