ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα άκρως επικίνδυνο (ποδοσφαιρικό) φαινόμενο, που το λένε Μπρέσεβιτς

Πρόκειται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και δεδομένα το επίπεδο (όλων) των αντιπάλων είναι χαμηλό.
Από την άλλη μεριά, το χατ τρικ δεν είναι μια διόλου εύκολη υπόθεση. Έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα, δεν είναι κάτι που ένας επιθετικός μπορεί να πετυχαίνει κάθε μέρα. Κι όμως ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ακριβώς έκανε. Μετρά από ένα χατ τρικ σε κάθε αγωνιστική μέρα την τελευταία εβδομάδα. Έξι γκολ μέσα σε διάστημα έξι ημερών. Όσο και χαμηλό να είναι το επίπεδο της Γ’ εθνικής, δύσκολα μπορεί κανείς να υποτιμήσει όλα αυτά που κάνει στην επίθεση της ΑΕΚ ο Μπρέσεβιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός τείνει να γίνει ένα φαινόμενο και μάλιστα άκρως επικίνδυνο. Έχει πετύχει επτά γκολ, μέσα στον τελευταίο μήνα. Και 13 γκολ από τα συνολικά 15 που μετρά μέχρι τώρα στην σεζόν, τα έχει βάλει μέσα στο τελευταίο δίμηνο. Στο διάστημα αυτό, έχει πετύχει τρια χατ τρικ. Χάνεται πολύ πίσω στον χρόνο η τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο στην ΑΕΚ. Ενώ την σεζόν 2006-2007, ο Νίκος Λυμπερόπουλος το είχε κάνει δυο φορές. Όσο για τον ίδιο τον Κροάτη φορ, μέχρι να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, δεν ήξερε πως ήταν το χατ τρικ.

Ήδη ο Μπρέσεβιτς οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της ΑΕΚ φέτος, έχοντας μάλιστα εκτελέσει μόλις ένα πέναλτι. Και έχει σκοράρει μ’ όλους τους τρόπους. Απολαμβάνει το σκοράρισμα, αλλά σπεύδει σε κάθε γκολ να αγκαλιάσει τον παίκτη που του έδωσε την ασίστ. Αυτός είναι ο Μπρέσεβιτς. Ή για την ακρίβεια, ένα άκρως επικίνδυνο φαινόμενο που το λένε Μπρέσεβιτς.

Πηγή : http://www.enwsi.gr/podosfairo-aek/ena-akros-epikindino-podosferiko-fenomeno-pou-to-lene-bresevits/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code