ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μόγιες: "Είμαστε ανυπόμονοι"

Την ανυπομονησία του ίδιου και των παικτών του για το ματς με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες. Ρούνεϊ: "Έχουμε ευθύνες για τη μέχρι τώρα εικόνα μας, αλλά ξέρουμε πως μπορούμε να πάμε καλύτερα".

"Ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά και σκληρά για να κερδίσουμε. Τα πήγαν πολύ καλά απέναντι σε Παρί και Μπενφίκα που παρακολούθησα τα ματς, θα έχουν σημαντική υποστήριξη από το κοινό τους, είναι πολύ δύσκολη ομάδα", είπε αρχικά ο Σκωτσέζος προπονητής και πρόσθεσε:

"Έχουμε ευκαιρία να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει όμως να νικήσουμε αύριο και στον επαναληπτικό, κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα είναι όμως δυο δύσκολοι αγώνες και ανυπομονούμε για τα ματς. Δεν υπάρχει καμία ψυχολογική πίεση".

Ο Μόγιες ρωτήθηκε και για το πόσο σημαντικοί είναι οι Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι: "Είναι ζωτικής σημασίας παίκτες για μας. Μπορούμε να πάμε καλά με αυτούς κοντά μας. Δυστυχώς είχαν πολλούς τραυματισμούς φέτος και τους στερηθήκαμε. Πάντως είναι εκπληκτικοί και μπορούν να σκοράρουν σε μεγάλα παιχνίδια".
Τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ εκπροσώπησε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος δήλωσε: "Έχουμε την ποιότητα, τους παίκτες και μπορούμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Όπως η Τσέλσι έτσι και εμείς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το Champions League είναι πολύ πιο δύσκολη διοργάνωση. Μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να περάσουμε".

Για τη μέτρια μέχρι τώρα χρονιά της Γιουνάιτεντ, απάντησε: "Έχουμε ευθύνες, γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, δεν πήγαμε καλά αλλά ξέρουμε πως μπορούμε να πάμε καλύτερα. Ένα τρόπαιο ποτέ δεν είναι αρκετό ειδικά όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι καταπληκτικά τα συναισθήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι καταπληκτική εξέλιξη να είμαστε στον τελικό".

Follow Contra

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code