ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εμπιστοσύνη από Ιβάν στον Στέφενς

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επικοινωνία με τον Χουμπ Στέφενς και του εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του, ζητώντας όμως να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας. Τη στήριξη σε παίκτες και προπονητή εξέφρασε επίσης αντιπροσωπεία των συνδέσμων που βρέθηκαν στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Χουμπ Στέφενς του εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο πλάνο του, του ζήτησε όμως να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανέλαβε δράση για να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Χουμπ Στέφενς του μετέφερε την πλήρη στήριξη προς το πρόσωπό του, ενώ σημείωσε επίσης ότι τώρα είναι η στιγμή για τον προπονητή να παρουσιάσει την ομάδα στο καλύτερό της επίπεδο, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι, παρά τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις, απομένουν πολλά πράγματα που μπορεί να κερδίσει η ομάδα μέσα στη σεζόν, όπως επίσης ότι υπάρχουν το ταλέντο και ο χαρακτήρας για να πετύχει, αρκεί να μη χαθεί άλλος χρόνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code