ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Ο Σουμάχερ δεν θα είναι ο ίδιος"

Αντιμέτωπος με μια διαφορετική ζωή, στην περίπτωση που τελικά τα καταφέρει, θα είναι ο Μίχαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με τον ειδικό σε εγκεφαλικές βλάβες,
Ρίτσαρντ Γκρίνγουντ, ο οποίος προχώρησε σε ανάλυση της κατάστασης του Γερμανού.Σε ανάλυση της κατάστασης της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος την Κυριακή (19/1) συμπληρώνει τρεις εβδομάδες σε κώμα, προχώρησε ο ειδικός σε εγκεφαλικές βλάβες, Ρίτσαρντ Γκρίνγουντ.

Ο ειδικός χειρουργός του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Λονδίνου επεσήμανε πως η ζωή του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή δεν θα είναι η ίδια σε περίπτωση που καταφέρει να αναρρώσει.

Συγκεκριμένα, ο Γκριν έκανε λόγο για βλάβη στον εγκέφαλο που ακόμα και αν βγάλει τον ασθενή από το νοσοκομείο θα είναι τέτοια που θα τον αναγκάσει να ζει διαφορετικά, λιγότερο ποιοτικά. "Αν ο Σουμάχερ ζήσει, δεν θα είναι ο Σουμάχερ. Θα είναι ο Τζο Μπλογκς (σ.σ. ένας απλός άνθρωπος). Και η ανάρρωσή του θα εξαρτηθεί από το αν θα καταφέρει να συμβιβαστεί με το γεγονός πως είναι ο Μπλογκς και κάνει ό,τι μπορεί να κάνει ο Μπλογκς. Αυτή είναι μια δύσκολη προσπάθεια και αρκετοί δεν τα καταφέρνουν", ήταν τα λόγια του γιατρού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code