ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Ο νέος βασιλιάς του κόσμου"

Την απόλυτη αποθέωση από τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης γνωρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον απόηχο της κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας για το 2013 για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το


Cristiano Ronaldo Win FIFA Ballon d'Or 2014 από citrusblack83
2008. Για τον νέο βασιλιά του ποδοσφαίρου κάνει λόγο η "Marca". Φωτογραφίες και παρασκήνιο από τη μεγάλη βραδιά του CR7.Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να κατακτά τη Χρυσή Μπάλα, αφήνοντας πίσω τον Λιονέλ Μέσι και τον Φρανκ Ριμπερί και με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε για δεύτερη φορά στην καριέρα του το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Αποθέωση...

Τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης δεν θα μπορούσαν φυσικά να μη σταθούν στην... νίκη του Κριστιάνο Ρονάλντο επί του Λιονέλ Μέσι, με τη "Marca" να επισημαίνει πως ο Πορτογάλος είναι ο νέος βασιλιάς του ποδοσφαίρου.

Δείτε μερικούς από τους τίτλους των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ΜΜΕ:

As, Mundo Deportivo και Sport: Κριστιάνο Ρονάλντο, Χρυσή Μπάλα για το 2013

Gazzetta Dello Sport: Ρονάλντο, θρίαμβος και κλάματα

Guardian: Ο Ρονάλντο παίρνει τη Χρυσή Μπάλα για δεύτερη φορά

Telegraph: Ο συγκινημένος Ρονάλντο παίρνει τη Χρυσή Μπάλα

Equipe: Ο χρυσός και τα δάκρυα

Marca: "Ο νέος βασιλιάς του ποδοσφαίρου"
France Football: Ρονάλντο, πέντε χρόνια αργότερα

Bild: Ο Ρονάλντο έκλαψε μετά τη νίκη επί του Ριμπερί

A Bola: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης του κόσμου

Record: Ο στρατηγός Ρονάλντο με τον κόσμο στα πόδια του

O Jogo: Ο πλανήτης παραδόθηκε στον καλύτερο του κόσμου.

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια και των συναδέλφων του, με αρκετούς από αυτούς να καταφεύγουν στο twitter προκειμένου να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το νέο νικητή της Χρυσής Μπάλας που έβαλε τέλος στο σερί του Λιονέλ Μέσι.

Ο Τσάμπι Αλόνσο έγραψε χαρακτηριστικά: "Συγχαρητήρια Κριστιάνο! Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα!".
Από τη μεριά του ο Σέρχιο Ράμος συνεχάρη με τη σειρά του τον καλό του φίλο Ρονάλντο γράφοντας: "Σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, κίνητρο και ταλέντο. Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Κριστιάνο".
Το άξιζε...

Τα φώτα ήταν στραμμένα στις αντιδράσεις του μεγάλου αντιπάλου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με τη σειρά του, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται περί κόντρας έδωσε συγχαρητήρια στον Πορτογάλο, τονίζοντας πως το βραβείο ήταν η ανταμοιβή για την εκπληκτική χρονιά που έκανε. Συγκεκριμένα είπε: "Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Κριστιάνο είχε μια καταπληκτική χρονιά και το άξιζε. Τον συγχαίρω. Καταλαβαίνω τα δάκρυά του. Ο γιος του ανέβηκε στη σκηνή και καταλαβαίνω πως ενθουσιάστηκε".


Ronaldo deserved to win - Messi από omnisport-gr
Το... κεραμιδί κουστούμι

Ένα από τα γεγονότα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη βραδιά της απονομής ήταν φυσικά οι ενδυματολογικές επιλογές των υποψηφίων, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση με το χαρακτηριστικό κόκκινο κουστούμι του, το οποίο ωστόσο δεν έλαβε και τα πιο θετικά σχόλια, αντίθετα με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Φρανκ Ριμπερί που προτίμησαν μια πιο σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.

Αυτούς ψήφισε ο CR7

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έδωσε την ψήφο του στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συγκέντρωσε το 27,99% , αφήνοντας στο 24,72% το Λιονέλ Μέσι και τρίτο τον Φρανκ Ριμπερί με 23.36%. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του νικητή, η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις ψήφους αναλυτικά, με τον Πορτογάλο να δείχνει τη προτίμησή του προς το πρόσωπο των Ραδαμέλ Φαλκάο, Μεσούτ Εζίλ, αλλά και στον συμπαίκτη του και έτερο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.
Τέλος στις φήμες

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζεπ Μπλάτερ δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στη φημολογούμενη κόντρα τους μετά τα κάπως υποτιμητικά σχόλια του προέδρου της FIFA και το πινγκ - πονγκ δηλώσεων και από τις δύο πλευρές. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία, δηλώνοντας πως αποφάσισαν να κάνουν... ανακωχή για χάρη της εκδήλωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code