ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Ο Γιαννακόπουλος και ο... Καραγκούνης



Η έναρξη του οικονομικού ελέγχου από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η περίπτωση επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη ακόμη και τον Ιανουάριο.Οι διεργασίες για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται. Η πλευρά Γιαννακόπουλου αναμένεται να έρθει σε επαφή με τους νομικούς της ΠΑΕ προκειμένου να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος με τον ορισμό της εταιρείας που θα τον αναλάβει. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ θέλει να έχει τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία για το άνοιγμα και τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προκειμένου στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, μαζί με τον συμπαίκτη του από την Κίνα. Η υπόθεση δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει άμεσα και λογικά εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο και μια περίπτωση που θα παίξει δυνατά στο τραπέζι είναι η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη. Άλλωστε όλοι θέλουν να γυρίσει ο αρχηγός της εθνικής στο σπίτι του και μετά την απομάκρυνση του Μάρτιν Γιολ από την Φούλαμ, του προπονητή που εισηγήθηκε την απόκτηση του τον Σεπτέμβριο του 2012 και την ανανέωση του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι, ο χρόνος συμμετοχής του ενδέχεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Καραγκούνης ζει και αναπνέει για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και σίγουρα θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του πριν από τη μεγάλη γιορτή. Επομένως είναι ορατό το ενδεχόμενο να τεθεί εκ νέου θέμα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως και οι Αναστασίου-Νταμπίζας-Σαραβάκος, θέλουν να τον δουν και πάλι με την "πράσινη" φανέλα. Και για τον Παναθηναϊκό, η επιστροφή Καραγκούνη θα αποτελεί την καλύτερη ενίσχυση για την ομάδα, ανεξάρτητα από τις όποιες διοικητικές εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement