ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βελτίωση και πρόκριση για ΑΕΚ, 0-3 τον Ηλυσιακό

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής εξασφάλισε η ΑΕΚ, που κέρδισε εύκολα 3-0 τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ.


Με σαφώς βελτιωμένη εικόνα συγκριτικά με προηγούμενα ματς και προσφέροντας καλό θέαμα στους φιλάθλους της, που έσπευσαν στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Δέλλα δεν δυσκολεύτηκε να προσπεράσει το εμπόδιο του τυπικά γηπεδούχου Ηλυσιακού. Η Ενωση δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και προηγήθηκε με τον Γεωργέα στο 56'. Ο Μπρέσεβιτς έγραψε το 2-0 στο 60' και ο Πόποβιτς στο 77' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Κυρίαρχη καθ' όλη τη διάρκεια του α' μέρους ήταν η ΑΕΚ, η οποία όμως δεν ήταν αποτελεσματική και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια της. Ο Ηλυσιακός απείλησε πρώτος με τον Μασούρα στο 7', αλλά από εκεί και πέρα η Ενωση με σχήμα 4-4-2 ανέλαβε τα ηνία και δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες. Τόσο όμως ο Γροντής, όσο και ο Πόποβιτς, που είχαν τις σημαντικές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.
Στην επανάληψη όμως η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς και όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο Πόποβιτς σέντραρε στο 56' και ο Γεωργέας άνοιξε το σκορ και παράλληλα τους διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε και μετά από σέντρα του Κορδέρο ο Μπρέσεβιτς με ωραίο πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας τους στο 60'.
Μπρέσεβιτς και Κορδέρο είχαν από μία καλή στιγμή στη συνέχεια και στο 77' η ΑΕΚ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Με βαθιά μπαλιά του Σταθάκη ο Πόποβιτς βρέθηκε τετ α τετ και αφού ντρίπλαρε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία γράφοντας το 3-0. Στα αρνητικά για την ΑΕΚ η εμφάνιση του Ντακόλ, που έδειξε έξω από τα νερά του αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

Ηλυσιακός: Νικολάου, Φίπε (38' Μητσόπουλος), Ιωαννίδης, Σίσκος, Καραπιπέρης, Αμανατίδης, Μασούρας (65' Κολοβός), Φλέγγας (70' Αγγελόπουλος), Κωσταντίνου, Στρατάκης, Κάμπας.
ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας (80' Παληαρούτας), Ντακόλ (86' Καζβιρόπουλος), Μπρέσεβιτς (78' Τσεβάς), Γροντής, Πόποβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code