ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήρθε η σειρά του Τσάτουμα

Για τέταρτη φορά στην πλούσια καριέρα του, ο Λούης Τσάτουμας θα αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο πρωταθλητής μας μετέχει στον προκριματικό του μήκους με στόχο τη συμμετοχή του, για τρίτη φορά στην καριέρα του σε τελικό της διοργάνωσης. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ταξίδεψε στην Μόσχα με 8,23 μ., ενώ στη διάρκεια της σεζόν έχει κάνει συνολικά οχτώ αγώνες, τους οποίους έχει ολοκληρώσει με επιδόσεις πάνω από τα 8,00 μ, ενώ σε τέσσερις από αυτούς είδε τον πίνακα να γράφει άλμα καλύτερο από τα 8,10 μέτρα.

Ο Τσάτουμας μετέχει στο β' γκρουπ και με άλμα πάνω από τα 8.10 μ. θα προκριθεί απευθείας στον τελικό της Παρασκευής. Στο ίδιο γκρουπ αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο Αλεξάντερ Μένκοφ (8,42 μ.), ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ντουάιτ Φίλιπς (7,89 μ.), ο ασημένιος ολυμπιονίκης του Πεκίνου Κότσο Μοκοένα (8,30 μ.) και ο φιλόδοξος Ισπανός Εουσέμπιο Κασέρες (8,37 μ.).

Αύριο θα γίνουν και τα 50χλμ. Βάδην των ανδρών, χωρίς όμως τη συμμετοχή του Αλέξανδρου  Παπαμιχαήλ. Ο αθλητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στα 20χλμ. βάδην, δεν θέλει να δεχθεί επιπλέον επιβάρυνση, δεδομένο του ότι τα δύο αγωνίσματα απείχαν χρονικά μόλις τρεις ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code