ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Πρώτος τελικός στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Ο πρώτος τελικός για τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Κορέα είναι γεγονός.

Το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών με τους Γιώργο Κόνσολα -Σπύρο Γιάνναρο -Παναγιώτη Μαγδανή - Λευτέρη Κόνσολα τερμάτισε στην 1η θέση του προκριματικού τα ξημερώματα της Δευτέρας και έγινε το μοναδικό από τη σειρά του που προκρίθηκε απευθείας στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 30/8.

Το ελληνικό πλήρωμα πήρε από το ξεκίνημα της κούρσας κεφάλι και κατάφερε να διατηρήσει τα ηνία ως τον τερματισμό, σφραγίζοντας μια θέση στην κορυφαία εξάδα του κόσμου.

Κατά την 3η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τα ξημερώματα στις 05:10 (για την Ελλάδα) της Τρίτης το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό με στόχο τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη μια θέση στον ημιτελικό του Παγκοσμίου έχει εξασφαλίσει και η Κατερίνα Νικολαϊδου στο σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών από την πρώτη κιόλας κούρσα που έκανε την Κυριακή το πρωί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement