ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καραγκούνης: "Στην Ελλάδα για... διακοπές"

Απέφυγε να τοποθετηθεί για το ποδοσφαιρικό μέλλον του ο Γιώργος Καραγκούνης σε ερώτηση που του έγινε μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας στο Βίλνιους.
Ο αρχηγός της εθνικής τόνισε χαρακτηριστικά: "Δεν είναι τώρα ώρα να λέμε αυτά τα πράγματα. Να χαρούμε τη νίκη, να ξεκουραστώ λίγο και να δούμε τι θα γίνει. Χρειαζόμαστε ξεκούραση, ήταν μια δύσκολη και επίπονη χρονιά. Τέλος καλό όλα καλά, για μένα προσωπικά ήταν μια τρομερή εμπειρία αυτό που έζησα. Δεν είναι ώρα να πούμε κάτι, θέλω να ξεκουραστώ. Στην Ελλάδα για διακοπές μόνο... Είμαστε η καλύτερη χώρα στον κόσμο για διακοπές".

Μιλώντας για την εθνική ο Καραγκούνης σχολίασε: "Το κίνητρο είναι μεγάλο όταν είσαι στα προκριματικά του Μουντιάλ. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε τα ματς στο Καραϊσκάκη, εκεί θα παιχθεί η συνέχεια. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει, έχουμε τη σταθερότητα που είναι πολύ σημαντική και με την ισοπαλία της Σλοβακίας κατά κάποιο τρόπο εξασφαλίζουμε τη δεύτερη θέση.

Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και να πάρουμε τα ματς που πρέπει. Η Βοσνία έχει δύσκολα ματς, να παίξει εδώ, να παίξει δύο ματς με τη Σλοβακία και εμείς ένα με τη Σλοβακία. Από την εμπειρία μου δεν μπορείς να πεις ότι έχει τελειώσει κάτι όταν μένουν τέσσερα ματς. Υπάρχουν παγίδες. Εμείς νικήσαμε, δεν είναι αμελητέο ότι κατά κάποιο τρόπο εξασφαλίσαμε δεύτερη θέση. Κλείνει μια χρονιά με 13 βαθμούς και μπροστά μας έχουμε κάποια παιχνίδια που δείχνουν ότι θα είναι πιο εύκολο το πρόγραμμα. Ο στόχος παραμένει ανοικτός, είναι μεγάλο κίνητρο το Μουντιάλ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code