ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έχασαν την πτήση γιατί δεν πήραν διπλάσιο μπόνους!

H άρνηση της ομοσπονδίας να τους καταβάλει διπλάσιο μπόνους οδήγησε τους Νιγηριανούς διεθνείς στην απόφαση να χάσουν την πτήση για την Βραζιλία όπου θα διεξαχθεί το Confederations Cup!
Σύμφωνα με το "BBC Sport", οι "σούπερ αετοί" παραμένουν στην Ναμίμπια (σ.σ. αντιμετώπισαν την ομώνυμη ομάδα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου) παρά το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα γίνει την Δευτέρα (17/6).

Οι Νιγηριανοί διεθνείς είναι δυσαρεστημένοι επειδή η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει 1.800 ευρώ μπόνους στον καθένα για το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν στην Ναμίμπια, ενώ εκείνοι αξίωναν τα διπλάσια.

Ο πρόεδρος Αμίνου Μαϊγκάρι συνάντησε τους παίκτες στην Γουίντχουκ, προκειμένου να τους εξηγήσει ότι η ομοσπονδία δεν είχε άλλη επιλογή από το να προβεί σε δραστικές μειώσεις στις δαπάνες της.

Όλα αυτά μία εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Κένυας στο Ναϊρόμπι, όπου σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν έντονα όταν η ομοσπονδία απέρριψε το αίτημά τους περί καταβολής 7.500 ευρώ μπόνους στον καθένα.

Η αποστολή της Νιγηρίας επρόκειτο να πετάξει από την Γουίντχουκ στο Γιοχάνεσμπουργκ την Πέμπτη και από εκεί στο Σάο Πάουλο προτού φτάσει στον τελικό προορισμό της (Μπέλο Οριζόντε) για το εναρκτήριο παιχνίδι με την Ταϊτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code