ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάλι - Ελλάδα 0-0

Η εθνική Νέων έμεινε στο 0-0 με το Μάλι στο δεύτερο αγώνα της για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U20 και παραμένει στην κορυφή με την Παραγουάη. Αν η ομάδα του Κώστα Τσάνα νικήσει την Παραγουάη την Παρασκευή (28/6, 18:00) θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16". Υπό προϋποθέσεις περνάει και με ήττα.
Η ομάδα του Κώστα Τσάνα είχε συντριπτική κατοχή στο πρώτο ημίχρονο (62%), ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Στο 22ο λεπτό ο Δημήτρης Διαμαντάκος δεν πρόλαβε για λίγα εκατοστά την μπάλα μετά τη σέντρα του Κώστα Σταφυλίδη, ενώ στο 30' ο Ζερμέν Μπερτέ απέκρουσε το ξαφνικό σουτ του Παναγιώτη Μπάλλα.

Στον αντίποδα οι παίκτες του Μάλι εκμεταλλεύθηκαν την ταχύτητά τους και λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά είτε στο 32ο λεπτό με τον Ανταμά Νιάν είτε στο 33ο με τον Μακαρί Νιμάγκα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο Στέφανος Καπίνο και οι αμυντικοί του δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο μονομάχοι έπαιξαν πιο ανοικτά, προσφέροντας καλύτερο θέαμα συγκριτικά με το πρώτο. Η εθνική έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία στο 58ο λεπτό όταν μετά από γύρισμα του Γιάννη Γιαννιώτα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες επισκέφθηκαν ελάχιστες φορές τα αντίπαλα καρέ. Ως εκ τούτου το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, με την Ελλάδα να διατηρείται στην κορυφή του 4ου ομίλου και το Μάλι να ελπίζει ακόμα.

Οι συνθέσεις

Μάλι: Μπερτέ, Χ. Τραορέ (85' Σισοκό), Ο. Κεϊτά, Ντιαλό (66' Α. Κεϊτά), Μ. Ντιαρά, Νιάν, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ, Σαμάκε, Μαρικό, Νιμάγκα.

Ελλάδα: Καπίνο, Σταφυλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουγαΐδης, Μαρινάκης, Μπάλλας (67' Φουρλάνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (89' Μπακασέτας), Κολοβός, Γιαννιώτας (81' Ράνος), Διαμαντάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code