ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η πρεμιέρα της Ισινμπάγεβα, στη Ζυρίχη ο Μπολτ

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα θα κάνει ντεμπούτο φέτος στον ανοιχτό στίβο στη Σαγκάη. Με τη συμμετοχή του στη Ζυρίχη έκλεισε το πρόγραμμα του Γιουσέιν Μπολτ.
Το περιβάλλον της αναφέρει πως η Γέλενα Ισινμπάγεβα (ή Ισινμπάεβα όπως αναφέρεται πλέον) θα επιστρέψει στα μεγάλα ύψη φέτος, έτοιμη να ξαναπάρει τα σκήπτρα στο επί κοντώ.
Η χάλκινη Ολυμπιονίκης που έχει ξεπεράσει τα 5,06μ. στην καριέρα της στον ανοιχτό θα κάνει το ντεμπούτο της φέτος στο Diamond League της Σαγκάης το Σάββατο (18/5).
Η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα έχει κάνει φέτος 4,85μ. και η Ισινμπάγεβα θα αντιμετωπίσει στη Σαγκάη την επίσης Ρωσίδα και πρώην Νο1 στο επί κοντώ, Σβετλάνα Φεοφάνοβα και τη Γερμανίδα Σίλκε Σπίγκελμπουργκ.
"Έκλεισε" το πρόγραμμα του Μπολτ
Με τη συμμετοχή του στο Diamond League της Ζυρίχης οριστικοποιήθηκε το φετινό πρόγραμμα του Γιουσέιν Μπολτ στον ανοιχτό στίβο.
Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο έρχεται από... αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στα νησιά Κάιμαν, οι οποίοι χρησιμεύουν για να "φουσκώσουν" οι λογαριασμοί του και σοβαρεύεται από τον Ιούνιο που θα έρθει στην Ευρώπη.
Το πρόγραμμα του Μπολτ
6/6Golden GalaΡώμη
13/6Bislett GamesΌσλο
21/6Πρωτάθλημα ΤζαμάικαΚίνγκστον
27/6Golden SpikeΟστράβα
6/7Μίτινγκ ArevaΠαρίσι
25-26/7London Anniversary GamesΛονδίνο
10-18/8Παγκόσμιο ΠρωτάθλημαΜόσχα
29/8WeltklasseΖυρίχη
6/9Memorial van DammeΒρυξέλλες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code