ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκόκο: "Θα γυρίσω μόνο για την ΑΕΚ"

Την έκπληξη του και τη θλίψη του για το γεγονός του υποβιβασμού της ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος υποστήριξε πως η ιδέα που λέγεται ΑΕΚ θα επιστρέψει σύντομα. Τόνισε δε πως θα γυρνούσε στην Ελλάδα μόνο για την ΑΕΚ.
"Ειλικρινά πίστευα μέχρι την τελευταία στιγμή ότι η ομάδα δεν θα έπεφτε. Ότι θα ξεπερνούσε τη δύσκολη αυτή χρονιά. Ο υποβιβασμός με θλίβει, αλλά είμαι σίγουρος ότι η ιδέα που λέγεται ΑΕΚ θα επιστρέψει σύντομα. Να έχουν πίστη οι οπαδοί και να είναι κοντά στις δύσκολες στιγμές. Να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πέταγμα του αετού που παιζόταν στις οθόνες του ΟΑΚΑ πριν από κάθε παιχνίδι", είπε αρχικά στη Real Sports ο πρώην κιτρινόμαυρος άσος.

"Οφείλω πολλά στην ΑΕΚ. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Μου χάρισε ξεχωριστές στιγμές. Αν ποτέ γυρίσω στην Ελλάδα, θα γυρίσω, μόνο για την ΑΕΚ", σχολίασε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Βαλένθια για την απόκτησή του, είπε:"Με κολακεύει το ενδιαφέρον μιας ομάδας όπως η Βαλένθια και ενός προπονητή όπως ο κ. Βαλβέρδε. Αυτή τη στιγμή, όμως, είμαι προσηλωμένος στους στόχους της Νιούελς".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code