ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιστορική στιγμή για τον Φιλιππίδη

Το Ζάππειο από ψηλά θα προσπαθήσει να δει ο Κώστας Φιλιππίδης στον διεθνή αγώνα άλματος επί κοντώ που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (11:00) μπροστά από το ιστορικό μέγαρο. "Μπορεί και ρεκόρ" λέει ο προπονητής του.
Ο Κώστας Φιλιππίδης έχει αγωνιστεί σε πλατείες , λίμνες, εμπορικά κέντρα αλλά ποτέ σε ένα ιστορικό μνημείο της πόλης που ζει, της Αθήνας. Το Σάββατο το πρωί στις 11 θα έχει την πρώτη ευκαιρία να το κάνει κι αυτό.

Σε μια κατασκευασμένη πίστα μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο ο αθλητής που κατέχει αυτή την στιγμή την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 5.82 θα πάρει μέρος στο πρώτο διεθνές μιτιγκ επι κοντώ με την συμμετοχή άλλων 9 σπουδαίων αθλητών.

Όπως είπε και ο μάνατζερ αγώνων του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ «αφού δεν πάει ο Μωάμεθ (στην προκειμένη ο κόσμος) στο Βουνό (οι αγώνες στίβου) πάει το Βουνό στο Μωάμεθ. Μόνο που πραγματικά η διοργάνωση του συγκεκριμένου μίτιγκ ήταν πραγματικά ένα βουνό για να γίνει. Ωστόσο θα έχουμε μια από τις καλύτερες πίστες και σπουδαίους αθλητές που  τα άλματα τους είναι κοντά στα 6μ.Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι που όλοι θα περάσουν καλά».

Ο ίδιος ο Έλληνας πρωταθλητής προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους «Θα προσπαθήσω να πετύχω το καλύτερο. Η τελευταία επίδοση που σημείωσα ήταν αναμενόμενη. Ωστόσο δεν μπορώ να βάλω ταβάνι στους φετινούς μου στόχους». Αντίθετα ο προπονητής τους Δημήτρης Κυτέας ήταν πιο αισιόδοξος:«Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ . Ο Κώστας προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Είναι υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου.

Συγχαρητήρια και στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ που έκανε πράξη ενα αγώνα που χρόνια τον συζητούσαμε . Λάθη θα γίνουν γιατί είναι η πρώτη φορά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος μίλησε για τον αγώνα που θα αναβαθμίσει τη σχέση ΣΕΓΑΣ και ελληνικής κοινωνίας αλλά και για ένα αγώνα που στόχος είναι να γίνει θεσμός και να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ήδη μάλιστα όπως είπε σχεδιάζεται ένας αγώνας οριζοντίων αλμάτων στη Θεσσαλονίκη για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα τον αγώνα αφού δεν θα υπάρχουν εισιτήρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code