ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα κακό πεντικιούρ έθεσε εκτός την Αζαρένκα


Η Βικτόρια Αζαρένκα έπεσε θύμα μιας απρόσεκτης μανικιουρίστα, πονάει στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και αποσύρθηκε από το μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο τη Σερένα Γουίλιαμς στο Μπρισμπέιν.
Σε μικροεπέμβαση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού της υποβλήθηκε η Βικτόρια Αζαρένκα.
Η Λευκορωσίδα Νο1 αποσύρθηκε από τον μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο τη Σερένα Γουίλιαμς στο Μπρισμπέιν και βέβαια το τουρνουά, προκειμένου να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Αυστραλιανό Όπεν σε μια εβδομάδα.

Μια μανικιουρίστα έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και τραυμάτισε την 23χρονη τενίστρια κατά τη διάρκεια ενός πεντικιούρ πριν από δέκα μέρες.


"Ο γιατρός μου είπε πως συμβαίνει αρκετά. Δεν μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, οπότε θα είμαι περισσότερο προσεκτική την επόμενη φορά. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε. Είναι ατυχής η αποχώρηση μου, αλλά έτσι θα έχω περισσότερο χρόνο να ξεπεράσω το πρόβλημα (σ.σ.πριν από το Αυστραλιανό Όπεν)", σχολίασε η Αζαρένκα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Το ντέρμπι με τη Σερένα το περίμενε με ιδιαίτερη ανυπομονησία η κοινότητα του τένις. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αποσύρεται από αναμέτρηση με τη Σερένα η Αζαρένκα μετά το FED Cup το 2012 λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη της στο Αυστραλιανό Όπεν. Η Σερένα προηγείται με έντεκα νίκες έναντι μιας της Αζαρένκα.

Η κορυφαία αθλήτρια της περσινής χρονιάς (σύμφωνα με αρκετά μέσα ενημέρωσης) έδειξε κατανόηση στο πρόβλημα της Αζαρένκα, καθώς έχει υποστεί την ίδια αναποδιά και η ίδια στο παρελθόν. Θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στον τελικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code