ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποδοσφαιριστές παραδέχονται στημένα ματς στην Αγγλία!

Το έγκυρο περιοδικό Four-Four-Two διενήργησε έρευνα για τα στημένα ματς στην Αγγλία. Το 14% των ερωτηθέντων ποδοσφαιριστών απάντησε πως το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται!
Το ερώτημα που έθεσε το περιοδικό ήταν ξεκάθαρο.
"Θεωρείτε πως τα στημένα ματς εξακολουθούν να αποτελούν πληγή για το ποδόσφαιρο;"

Το 14% των ερωτηθέντων ποδοσφαιριστών απάντησε πως το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Ένας παίκτης της League 2 δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις διατηρώντας ωστόσο την ανωνυμία του.

"Συνεχίζεται, σας το λέω. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μου τηλεφωνούσαν προκειμένου να ποντάρω στο αποτέλεσμα ενός αγώνα, ειδικά στο τέλος της σεζόν στη League 2 ή την Conference.
Ποτέ δεν με πλησίασε απευθείας κάποιος αλλά γνωρίζω πως συνεχίζεται αυτή η κατάσταση".

Ένας άλλος αμυντικός επίσης με παρουσία στη League 2, ισχυρίστηκε πως στην προηγούμενη ομάδα του που μετείχε σε χαμηλότερες κατηγορίες οι πρώην συμπαίκτες του, του ζητούσαν να συμβάλει στο στήσιμο παιχνιδιού!

Επίσης, σε ποσοστό 25% τονίστηκε πως έχουν υποπέσει στην αντίληψη ποδοσφαιριστών ρατσιστικά κρούσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο άλλοτε άσος της Σουαθάμπτον, Κλάους Λούντεκβαμ, προέβη σε αποκαλύψεις για τη στοιχηματική του δράση ως παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ.

Ήταν κάτι στο οποίο είχα εμπλακεί και εγώ επί σειρά ετών στην Αγγλία. Έχω ποντάρει ακόμη και σε αγώνες της δικής μου ομάδας. Για κάποιο διάστημα το κάναμε σχεδόν κάθε εβδομάδα και κερδίζαμε καλά χρήματα" δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Νορβηγός πρόσθεσε πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές πόνταραν μεταξύ 1.000 και 10.000 δολαρίων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code