ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αντώνης Κυριαζής το παιδί θαύμα στην ΑΕΚ ! ( VIDEO )

Ο Αντώνης Κυριαζής γεννήθηκε 14 Απρίλιου 1997.Από πολύ μικρή ηλικία φαινόταν τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.
Ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά Μάνου, στα εννιά του χρόνια, τον ... "στρατολόγησε" η ΑΕΚ στην οποία βρίσκεται ως σήμερα. Ο Αντώνης αγωνίστηκε την σεζόν που πέρασε με την ομάδα Κ15 της Ένωσης.Η ποδοσφαιρική ευφυΐα, η μαχητικότητα, η διείσδυση μαζί με το ομαδικό πνεύμα, το διάβασμα και το τελείωμα της φάσης, είναι στοιχεία που συνθέτουν τον σύγχρονο επιθετικό. Τα στοιχεία αυτά, μαζί με το πείσμα και την νοοτροπία του νικητή, δίνουν στον Κυριαζή junior το κάτι παραπάνω, που τον κάνει να ξεχωρίζει.Είναι κατά την άποψη παρά πολλών, για την ηλικία του, ο πληρέστερος παίκτης στην τριπλέτα, κυρίως ως σέντερ φορ. Κατά καιρούς ωστόσο αρκετοί έχουν μιλήσει για τις ικανότητες του Αντώνη Κυριαζή.Ο Αντώνης είναι αυτή την στιγμή από τους μεγαλύτερους σκόρερ του παιδικού ποδοσφαίρου, από 2002-2012, με 547 τέρματα, τα οποία σημείωσε σε 554 παιχνίδια, στο παιδικό πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκε στη Μεικτή Αθηνών (ΕΠΣΑ) και σε 147 συναντήσεις από το 2006 έως το 2012 και σκόραρε για λογαριασμό της, 112 φόρες.

Είναι ένας εξαιρετικός ικανός νέος ποδοσφαιριστής, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τη Μεικτή Αθηνών (ΕΠΣΑ). Δεν είναι συμπτωματικό ότι είναι πρώτος σκόρερ επί εννέα συνεχόμενα έτη και πέντε φόρες του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του MVP.

Ακολουθεί ένα βίντεο γεμάτο φάσεις από αυτό το νέο αστέρι . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code