ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Πάμε για δύο νίκες"

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά άρχισε η προετοιμασία της εθνικής ποδοσφαίρου για τα πρώτα παιχνίδια στην προκριματική φάση του Μουντιάλ, την Παρασκευή στη Λετονία και την επόμενη Τρίτη με τη Λιθουανία.


Οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Σιόβας και Χολέμπας δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής τους στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακό, ενώ μαζί τους έτρεξε και ο Φάνης Γκέκας, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Βόκολου.
Από την προπόνηση, η οποία ήταν ανοικτή και παρακολούθησαν περί τα 20 άτομα, έλειπαν επίσης οι Αθανασιάδης, Γλύκος Δημούτσος και Τζιόλης, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Τρίτης μετά τις συλλογικές υποχρεώσεις τους.
Προπονητικά ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε στο παιχνίδι κατοχής με τους διεθνείς χωρισμένους σε τρεις τετράδες να ανταλλάσσουν πάσες στο τετράγωνο που είχε ορίσει ο Φερνάντο Σάντος.
 
Στο φινάλε πραγματοποιήθηκε και ένα υποτυπώδες διπλό, στο οποίο ο Πορτογάλος φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για την 11άδα του πρώτου αγώνα. Στην ομάδα που αμυνόταν ήταν οι Καρνέζης στο τέρμα, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος στην άμυνα και ο Κατσουράνης μπροστά τους, ενώ επίθεση έκαναν η Μαλεζάς, Νίνης, Φορτούνης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και φορ ο Μήτρουλου.
Φυσικά ο Σάντος δεν σταμάτησε να διακόπτει διαρκώς την άσκηση και να δίνει οδηγίες.
 
Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε την εμφάνισή του στα μισά της προπόνησης και έκανε τρέξιμο. Μόνο όμως δύο γύρους λόγω οσφυαλγίας, η οποία τον ταλαιπωρεί από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Σέλτικ.
Εν τω μεταξύ οι Στέλιος Μαλεζάς και Δημήτρης Σιόβας έδωσαν το σύνθημα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.
Ο κεντρικός αμυντικός της Φορτούνα δήλωσε: "Δεν είναι καθόλου μακρινό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αρχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά τώρα κοιτάμε μόνο Λετονία. Θα δούμε κατά πόσο θα είμαστε έτοιμοι. Πρώτα κοιτάμε την Λετονία και μετά η Λιθουανία".
Από την άλλη πλευρά ο αμυντικός του Ολυμπιακού υποστήριξε: "Κοιτάμε μόνο την πρόκριση. Στόχος το δύο στα δύο για να να ανοίξει ο δρόμος για Βραζιλία. Θέλω να βοηθήσω την Εθνική να πετύχει τους στόχους της. Θα παίξουμε όπως παίζουμε πάντα και θα έχουμε καλά αποτέλεσμα. Ανοίγει ένας νέος κύκλος και πιστεύω ότι θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα με δύο νίκες".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code