ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΣΧΌΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-2


Η εθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-1 της Λετονίας μέσα στην Ρίγα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ βροχή και ήταν μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια που έκαναν οι διεθνείς!
Έτσι χάσαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Γιάννη Μανιάτη να βρίσκει την μπάλα με το δεξί και αυτή τελικά να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάνις στο 34ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα ο Βισνιακόφς μπήκε μες την μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο και ο Κροάτης ρέφερι σφύριξε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσάουνα όπου και ευστόχησε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρνέζη, ο οποίος έπεσε από την άλλη πλευρά.  Η Εθνική προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά το σουτ του Γκέκα στο 41' δεν προβλημάτισε τον Βάνις που μπλόκαρε. 
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Σαμαράς στην θέση του Μήτρογλου και βοήθησε την ελληνική ομάδα να μπαίνει πιο εύκολα στην περιοχή των Λετονών. Η πρώτη απειλή πραγματοποιήθηκε στο 47' με τον Μανιάτη να πλασάρει αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο αουτ. Στο 52ο λεπτό ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά! Το δοκάρι προήλθε από εκτέλεση κόρνερ! Η πίεση συνεχίστηκε και τελικά κατάφεραν οι διεθνείς μας να ισοφαρίσουν με τον Σπυρόπουλο να κάνει ένα φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με το αριστερό και να στέλνει την μπάλα στα δύχτια. Δυστυχώς, όμως, οχτώ λεπτά αργότερα είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό με τον Γιώργο Σαμαρά να χτυπάει άσχημα τον αγκώνα του! Τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Σωτήρης Νίνης. Να σημιώσω εδώ ότι ο "Sam" θα παραμείνει εκτός δράσης τουλάχιστον 1 μήνα! 
 Και με την έλειψη του Σαμαρά λοιπόν η εθνική μας δεν έριξε τον ρυθμό της αφού στο 69ο λεπτό ο Κατσουράνης εκμεταλευόμενος το λάθος της άμυνας των Λετονών δίνει πολύ έξυπνα πάσα στον κενό χώρο στον Γκέκα και αυτός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δύχτια και να σημιώσει το ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-2. Οι διεθνείς μας δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να βάλλουν κι άλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν αφού το εξαιρετικό σουτ του Νίνη στο 87' έδιωξε ο Βάνις και στις καθυστερήσεις ο Τοροσίδης έχασε μοναδικό τετ-α-τετ πλασάροντας αλλά η μπάλα τελικά βρήκε στον αμυντικό και πέρασε κόρνερ! Έτσι λοιπόν το ματς έληξε 1-2 με την εθνική μας ομάδα να παίρνει τους 3 πολύτιμους βαθμούς!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code