Ένας 75χρονος κριτής αγώνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Γερμανία, καθώς του καρφώθηκε ακόντιο στο λαιμό.
Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σε αγώνες στίβου στο Ντίσελντορφ. Ένας κριτής χτυπήθηκε από ακόντιο στο λαιμό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 75χρονος άνδρας κινήθηκε προς το σημείο που προσγειωνόταν το ακόντιο για να μετρήσει τη βολή, ωστόσο σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες χτυπήθηκε από το ακόντιο.
Ο άτυχος κριτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε άμεσα, αφού είχε ήδη χάσει αρκετό αίμα από την κεντρική αρτηρία.
Σοκαρισμένος ο νεαρός ακοντιστής δέχθηκε ψυχολογική υποστήριξη, όπως και επτά θεατές που έγιναν μάρτυρες της σκηνής. Φυσικά οι αγώνες ματαιώθηκαν.
Φυσικά, όλοι θυμούνται τον τραυματισμό του Γάλλου άλτη Σαλίμ Σντιρί στο (πάλαι ποτέ) Golden League της Ρώμης το 2007, όταν χτυπήθηκε στο γοφό από το ακόντιο του Φινλανδού Τέρο Πιτκαμάκι.
0 Σχόλια