ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βιτσέντζα-Έμπολι Preview

266. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΕΜΠΟΛΙ
03/06  21:45
* Διπλός αγώνας.Σε περίπτωση 2 ισοπαλιών ή νικών, με την ίδια διαφορά τερμάτων, προκρίνεται στον τελικό, η ομάδα που τερμάτισε υψηλότερα, στο βαθμολογικό πίνακα, στην κανονική διάρκεια.
Προϊστορία : 2009(1-1)2010(2-1)2011(1-1)2012(1-0)
Βιτσέντζα (19η-44β) : «Φλέρταρε» επικίνδυνα με τον απευθείας υποβιβασμό, όμως το βολικό πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών της επέτρεψε να μπει στα μπαράζ και να διεκδικήσει την σωτηρία της στα ματς με την Έμπολι. Πέτυχε τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και δείχνει πως βρίσκεται στην κατάλληλη κατάσταση για την… μονομαχία με την Έμπολι. Ο Κάνι αμφιταλαντεύεται για το σύστημα που θα επιλέξει, καθώς στο 4-4-1-1 θα αναγκαστεί να αφήσει εκτός τον πρώτο σκόρερ Αμπρουσκάτο, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με την Ρετζίνα. Πάντως η λογική λέει πως τελικά θα παίξει με 2 φορ προκειμένου να πιέσει στον εντός έδρας αγώνα. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Βιτσέντζα δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε ούτε έναν από τους 11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της!
Απουσίες : Μακροχρόνιοι απόντες
Έμπολι (18η-47β) : Βγαλμένη από τους χειρότερους εφιάλτες είναι η σεζόν για τους διοικούντες της Έμπολι που στην αρχή της χρονιάς προσδοκούσαν αυτή τη στιγμή η ομάδα τους να παίζει στα μπαράζ ανόδου και σε καμία περίπτωση για την παραμονή της. Η νίκη της επί της Τσιταντέλα με 3-2 αποδείχθηκε ανούσια, μιας και οι υπόλοιπες διεκδικήτριες πήραν τους τρεις βαθμούς. «Τα περιθώρια για οποιοδήποτε λάθος έχουν τελείωσε. Βρισκόμαστε σε μια θέση που κανείς δεν περίμενε και φταίμε μόνο εμείς γι’ αυτό», δήλωσε ο Αλιέτι. Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις εκτός έδρας έμεινε η Έμπολι, ενώ στα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα ματς  μακριά από το γήπεδο της, μόνο τα δυο είχαν περισσότερα από δυο γκολ.
Απουσίες : Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Κόπολα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code