ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα στην υπόθεση Ψωμιάδη


Δυσάρεστη εξέλιξη για την ΑΕΚ, αναφορικά με την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΠΑΕ, για δέσμευση της περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, καθώς αυτά δεν έγιναν αποδεκτά από το δικαστήριο.Συγκεκριμένα την Τρίτη (03/04) στην εκδίκαση του αστικού σκέλους της υπόθεσης, το δικαστήριο δεν έκανε αποδεκτή την αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την Τετάρτη (04/04) ακολουθεί η δίκη για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, που αφορά την κατηγορία για κατάχρηση χρημάτων, το διάστημα που ο Ψωμιάδης ήταν στη διοίκηση της ομάδας.

H ΑΕΚ διεκδικεί 21 εκατ. ευρώ που έχουν βρεθεί σε λογαριασμό της οικογένειας, από τα 80 εκατ. ευρώ που αξιώνει ως αποζημίωση.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, το νομικό επιτελείο της ομάδας αναμένει το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να ετοιμάσει την επόμενη κίνησή του.

Είναι γεγονός πάντως πως η είδηση αυτή, δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων της Ένωσης, καθώς δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Χάρης Οικονομόπουλος, έχει επανειλημμένως αναφερθεί στο ποσό αυτό, τονίζοντας ότι εφόσον επιστρέψει στην ΑΕΚ, τότε τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου θα αλλάξουν άρδην.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η εξέλιξη αυτή, δεν προδικάζει και το αποτέλεσμα της δίκης που αφορά το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

* Θυμηθείτε τι δήλωνε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος μετά την αρχική απόφαση του δικαστηρίου:

"Θέλουμε να τα πάρουμε όλα από τον Ψωμιάδη"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code