ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γίνεται «Ουκρανός»... οριστικά!

Αφού κατάντησε... κακόγουστο σίριαλ, τελικά όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Μανωλάς οριστικά θα είναι παίκτης της Ντνιέπρ, καθώς επήλθε η τελική συμφωνία
με την ΑΕΚ! Παρασκευή οι υπογραφές.
Ένα... κακόγουστο αστείο χωρίς προηγούμενο μοιάζει η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ! Καθ' όλη την διάρκεια της Πέμπτης η μεταγραφή θύμιζε... γεφύρι της Άρτας! Την μία είχε επέλθει συμφωνία και την άλλη τινάζονταν στον αέρα!
Οι... νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά επήλθε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, λίγο πριν η ομάδα της Ουκρανίας κάνει οριστικά πίσω και η μετακίνηση Μανωλά χαλάσει! Συγκεκριμένα η Ένωση με την συμφωνία αυτή θα πάρει 500.000 ευρώ, 80.000 ευρώ θα πάρει ο μάνατζερ του παίκτη, ενώ 120.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεία ο Θρασύβουλος.
Με αυτή την εξέλιξη είναι ικανοποιημένοι -πέρα από την πλευρά του παίκτη- και οι άνθρωποι του Θρασύβουλου, που ενημέρωσαν την ΑΕΚ ότι με 120.000 ευρώ όλα είναι ΟΚ.
Η διοίκηση της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Δημητρέλος δηλαδή, λέει ότι η συμφωνία είναι οριστική. Οι Ουκρανοί, πάντως, δεν έχουν υπογράψει ακόμη τίποτα και έχουν ενημερώσει ότι αυτό θα γίνει την Παρασκευή.
Οσο για το πότε θα πάρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τα χρήματα, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφέρει ότι και οι 500.000 ευρώ θα δοθούν από τους Ουκρανούς την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.
Αντάλλαξε... sms με τον Νοτιά
Από εκεί και πέρα, από το περιβάλλον του Δημητρέλου διαρρέουν ότι υπήρξε και επικοινωνία μέσω... sms με τον Νίκο Νοτιά. Τι έλεγαν αυτά τα sms; Οτι θα μιλήσουν το σαββατοκύριακο για την ΑΕΚ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code