ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΘΡΥΛΟΣ!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το +4 που... έχτισε ο Ολυμπιακός

και τον «αιώνιο» που... λύγισε στα δύσκολα!
Όταν οι άλλοι σταματούν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει. Θρύλος… Duracell λοιπόν, και πλέον οι Πειραιώτες είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Όταν ηττήθηκαν στην Ξάνθη και βρέθηκαν στο -5, δεν το έβαλαν κάτω. Βελτίωσαν αισθητά την εικόνα τους, πάτησαν γκάζι και περίμεναν γκέλες του Παναθηναϊκού. Η πρώτη έγινε στη Λιβαδειά και οι επόμενες δύο μαζεμένες.
Οι «πράσινοι»… λιποθύμησαν και έχασαν δύο κολλητά ματς στο ΟΑΚΑ. Ένα με τον ΠΑΟΚ και ένα με την ΑΕΚ. Και το +5 έγινε -4 και δε νομίζουμε ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Έστω και αν έχουν τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Πλέον, θέλουν και νίκη στο ντέρμπι, αλλά και ένα ακόμα στραβοπάτημα των πρωταθλητών. Δεν λέμε, καλό είναι να θέλει κάνεις κάτι, αλλά το θέμα είναι, κατά πόσο είναι εφικτό…
Ο Θρύλος κόντρα στον Άρη συνέχισε το εντυπωσιακό σερί του και με εξαιρετική εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε εξαφάνισαν την μπάλα. Βομβάρδισαν τους Θεσσαλονικείς από το πρώτο κιόλας λεπτό (ευκαιρία του Ντιόγο) και κατάφεραν να κλειδώσουν το τρίποντο με την λήξη του ημιχρόνου.
Το 2-0 σε συνδυασμό με την δίκαιη αποβολή του Σηφάκη, έβαλε… τελεία στο ματς.
Ένας Ολυμπιακός που στο διάστημα αυτό είχε 18 τελικές προσπάθειες και ο Άρης 10 αποκρούσεις! Με άλλα λόγια, οι Πειραιώτες ανά 2,5 λεπτά είχαν προσπάθεια για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο σήκωσαν το πόδι από το γκάζι, πάτησαν φρένο και ήταν πέρα για πέρα λογικό. Ο Θρύλος των τριών διοργανώσεων, πρέπει να κρατά και δυνάμεις.
Μπορεί οι περισσότεροι να σκέφτονται το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο προηγείται ο επαναληπτικός με την Μέταλιστ. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει και μπορούν να το κάνουν. Με τον ΠΑΟ θα ασχοληθούν, όταν θα έρθει η ώρα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code