ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κολοσσός - Περιστέρι 83-53

Ο Κολοσσός δεν έκανε περισσότερο απ' ό,τι συνήθως στην έδρα του, επικράτησε 83-53 του Περιστερίου και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- εξασφάλισε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.



Έτσι κρίθηκε
Με την εικόνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, ιδίως δε τις τελευταίες εβδομάδες, η τελική διαφορά, αν και μεγάλη, ήταν ως και φυσιολογική. Σταθερά αξιόπιστος στην έδρα του ο Κολοσσός δεν άφησε περιθώρια σε ένα Περιστέρι που έχει προ πολλού εγκαταλείψει τη μάχη της διάκρισης, ενώ έφτασε στη Ρόδο το πρωί του Σαββάτου.
Η αθηναϊκή ομάδα ήταν μπροστά μέχρι το 13-14. Από το τρίποντο του Λιακόπουλου και έπειτα οι "θαλασσί" δεν απειλήθηκαν στο ελάχιστο. Ο Ασημακόπουλος βοήθησε ώστε η διαφορά να φτάσει σε διψήφια τιμή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Χόπσον, ο οποίος έτρεχε με... σπασμένα φρένα.
Το 39-31 του 20' έγινε 55-35 πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου και ο Κολοσσός, χωρίς να πιεστεί, έφτασε εύκολα και απλά σε μια αναμενόμενη νίκη, η οποία λογικά θα του χαρίσει και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.
Σταρ
Ο Σκότι Χόπσον επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τέλειωσε το ματς με 20 πόντους έχοντας 8/10 σουτ. Χρειάζεται την ενέργεια του Αμερικανού γκαρντ σε άμυνα και επίθεση ο Κολοσσός τώρα που θα αρχίσουν οι σκληρές μάχες των play off.
Απογοήτευση
Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Περιστερίου. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε ούτε στο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του να δείξει το δρόμο στους νεαρούς συμπαίκτες του.
Σχόλιο
Κολοσσός και Περιστέρι, η ομάδα προς μίμηση και η άλλη προς αποφυγή. Οι Ρόδιοι, αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω, θα ανταμειφθούν για την εφετινή προσπάθειά τους και τη δουλειά χρόνων, με την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο, την ίδια ώρα που η άλλοτε ισχυρή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ δεν είναι βέβαιο, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, πως τη νέα σεζόν θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Τα βήματα προς τα πίσω είναι διαδοχικά.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 39-31, 55-36, 83-53
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code