ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι Άγγλοι γράφουν για συμφωνία με Μανωλά, ο Κώστας διαψεύδει

Αγγλικό δημοσίευμα ανέφερε πως η Έβερτον συμφώνησε με Μανωλά. To Sport24.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος διέψευσε τα πάντα. Αδαμίδης: "Δεν πωλείται"
Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα Skysports ο Κώστας Μανωλάς συμφώνησε σε όλα με την Έβερτον και αυτό που απομένει είναι να πει το ναι και η διοίκηση της ΑΕΚ. Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα γράφεται και από την FIFA θεωρώντας τελειωμένη την μεταγραφή.

To Sport24.gr επικοινώνησε με τον άσο της ΑΕΚ ο οποίος διέψευσε το δημοσίευμα σχολιάζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία και δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση προς τον ίδιο. Το μόνο που υπάρχει είναι κάποια ποσά στον αέρα από μάνατζερ χωρίς όμως επίσημη πρόταση των Άγγλων.Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος δεν είχε επίσημη πρόταση στα χέρια του από τις 26/1 και πρώτο σας ενημέρωσε για την διάψευση στα σενάρια από Αγγλία. Τελικά το ρεπορτάζ του Sport24 επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Αδαμίδης: "Δεν πωλείται ο Μανωλάς"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις στο aek365 και ξεκαθάρισε πως ο Μανωλάς δεν φεύγει: "Το θέμα Μανωλά έχει τελειώσει. Δεν υπήρχε δική μας συμφωνία με την Εβερτον απλά είχαμε πει στους Αγγλους πως αν τα βρουν με τον παίκτη τότε δεν θα σταθούμε εμπόδιο. Το ίδιο είχαμε πει και στον παίκτη. Τελικά το θέμα δεν προχώρησε αλλά σε καμία περίπτωση εμείς δεν ξεπουλήσαμε ούτε πιέσαμε τον Μανωλά να φύγει. Συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ, είναι πλέον ΟΡΙΣΤΙΚΟ"!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code