ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ναυαγεί και του Χάβου. Αναστασιάδης ή ξένος ο νέος προπονητής

Παρόλο που την Τετάρτη αναμενόταν το θέμα του προπονητή στα Γιάννινα να λάβει τέλος, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διέρρεαν οι διοικούντες την ΠΑΕ, η υπόθεση του αντικαταστάτη του Στεφάν Ντεμόλ σκάλωσε.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης φαίνεται πως αναθεώρησε την άποψή του για τον Μάκη Χάβο, θεωρώντας ότι στην παρούσα φάση δεν είναι ο κατάλληλος για να βοηθήσει την ηπειρωτική ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.
Για το λόγο αυτό (μαζί με τη μικρή οικονομική διαφορά που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις) το όνομα του Χάβου μπήκε ξανά στο... συρτάρι, την ίδια ώρα που αυτό του Άγγελου Αναστασιάδη αναδύθηκε στην επιφάνεια. Αν και οι αρχικές συζητήσεις με τον Έλληνα προπονητή δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, οι Γιαννιώτες επέστρεψαν με βελτιωμένη πρόταση, ευελπιστώντας πως θα αποσπάσουν θετική απάντηση.
Αν πάλι δεχτούν ο Αναστασιάδης την απορρίψει, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα στρέψει το βλέμμα του στο εξωτερικό. Σκέψη που αν επιβεβαιωθεί, εμπεριέχει σίγουρα μεγάλο ρίσκο, αφού ο ξένος προπονητής θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να εξοικειωθεί με την ελληνική νοοτροπία και τις ανάγκες της ομάδας.
Ντεμόλ: "Εσείς την ανεβάσατε, εσείς θα την κρατήσετε…"
Την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Στεφάν Ντεμόλ, μιλώντας στα αποδυτήρια. "Εσείς ανεβάσατε την ομάδα στη Super League την περσινή χρονιά, εσείς μπορείτε να την κρατήσετε φέτος. Μη σκύβετε το κεφάλι στις δυσκολίες και στα προβλήματα. Πέρασα τους τελευταίους 17 μήνες της ζωής μου στα Γιάννινα και τον ΠΑΣ, εκ των οποίων οι 15-16 ήταν υπέροχοι, όχι όμως και ο τελευταίος. Θέλω όμως να κρατήσω τις καλές στιγμές από την παρουσία μου εδώ. Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω το τι έγινε τον τελευταίο μήνα, αλλά αποτελεί φιλοσοφία της ζωής μου να θυμάμαι πάντα τα θετικά".
Σε ερώτηση αν είναι στις σκέψεις ή τις επιθυμίες του είναι η επιστροφή στην Ελλάδα και ΠΑΣ Γιάννινα μελλοντικά δήλωσε: "Τις τελευταίες 2 ημέρες που πακετάριζα τα πράγματά μου τα άφησα σχεδόν όλα εδώ γιατι πιστεύω ότι θα επιστρέψω. Δεν ξέρω αν θα είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά στην Ελλάδα σίγουρα. Θέλω να γυρίσω και να εργαστώ ξανά στη χώρα σας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code