ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Νεμπεγλέρας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η φωτογράφιση

Δείτε εικόνες από την φωτογράφιση της ομάδας της ΑΕΛ για τη σεζόν 2011-2012 και τη "μάχη" του Νεμπεγλέρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ΑΕΛ όπως είπαμε και νωρίτερα πήρε... μπρος και άρχισε να δείχνει την ανωτερότητα της εντός του αγωνιστικού χώρου.

Μία ημέρα αργότερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζεύτηκαν και πάλι όλοι μαζί, αλλά για ένα διαφορετικό σκοπό αυτή τη φορά.Την Δευτέρα λοιπόν ήταν προγραμματισμένη η φωτογράφιση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και όπως είναι λογικό το "παρών" έδωσαν όλοι οι παίκτες. Ακόμα και οι τραυματίες!

Εμείς έχουμε ορισμένες φωτογραφίες από τη φωτογράφιση, ενώ περισσότερες ίσως μπουν αργότερα στη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook.

Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης λοιπόν δεν έλειψαν οι ατάκες και τα πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, που πόζαραν στο πράσινο πανί το οποίο χρησιμοποιείται για να μπει στη συνέχεια κάποιο φόντο.

Μην σας κάνει έκπληξη λοιπόν αν δείτε τον Κώστα Νεμπεγλέρα να κάνει τα κόλπα του μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τόνι Γκονζάλες (στην κεντρική φωτογραφία) να κάνει "κουτό" τον Λιονέλ Μέσι!

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι να πούμε πως ο Κώστας Νεμπεγλέρας υπέστη θλάση και θα λείψει για ένα μήνα, ο Παναγιώτης Κατσιαρός για 10 ημέρες και ο νεαρός Κολοβέτσιος για 2-3 εβδομάδες λόγω διάτασης στον έσω πλάγιο.






 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code