ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Λοκομοτίβ Μόσχας 1-3

Ουραγός του 12ου ομίλου χωρίς βαθμό παρέμεινε η ΑΕΚ μετά την ήττα της στο ΟΑΚΑ από τη Λοκομοτίβ (3-1). Δώρο του Αραμπατζή το δεύτερο γκολ των Ρώσων, ο... συνήθης Λεονάρντο είχε ισοφαρίσει. Δείτε video.




Η εικόνα του αγώνα:

ΑΕΚ - Λοκομοτίβ 1-3 | MATCH HIGHLIGHTS by pklora7
Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου, παρά τα πολλά νέα πρόσωπα με πρώτο και καλύτερο τον Ισλανδό Χέλγασον που έκανε ντεμπούτο, είχε την διάθεση αλλά όχι και την αποτελεσματικότητα. Αρκεί να κοιτάξει κανείς τις τελικές προσπάθειες των δυο ομάδων για να διαπιστώσει ποια ομάδα έφτασε κοντά στο γκολ πριν πάνε στα αποδυτήρια. Δώδεκα για τους Ρώσους και μόλις μια για τους γηπεδούχους κι αυτή στο 27΄με ένα ακίνδυνο σουτ του Μάκου.
Από την άλλη οι Μοσχοβίτες “πυροβολούσαν κατά ριπάς” την εστία του Αραμπατζή που όρθωσε ανάστημα τουλάχιστον δυο φορές στο 14΄ και στην εκπνοή του ημιχρόνου αποτρέποντας σχεδόν σίγουρα γκολ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κωστένογλου αιφνιδίασε αποσύροντας τον αρκετά καλό Χέλγκασον περνώντας στη θέση του τον Κοντοέ αλλά και τον Μπέρνς που δεν έπεισε με τον Λεονάρντο. Όμως το έργο της Μόσχας επαναλήφθηκε και η Λοκομοτίβ στο 50΄σχεδόν σε ρυθμό προπόνησης πήρε το προβάδισμα-όπως είχε κάνει και στην έδρα της - χάρις το γκολ Γκλουσακόφ.
Τα αμέσως επόμενα λεπτά ανήκουν ολοκληρωτικά στην ΑΕΚ που δικαίως έφτασε στην ισοφάριση χάρις το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο νεοεισελθών Λεονάρντο στο 60ο λεπτό.
Η Ένωση έδειχνε να αποκτά το πάνω χέρι στο παιχνίδι όμως ήρθε το παιδαριώδες λάθος του Γιάννη Αραμπατζή στο 72΄να ξαναδώσει το προβάδισμα στους Μοσχοβίτες με τον Μαικόν και να αλλάζει εκ νέου τα δεδομένα. Το ποτάμι δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω όπως απέδειξε κι ο Ιγνάτιεφ στο 80΄όταν και πέτυχε το τρίτο γκολ της Λοκομοτίβ βάζοντας οριστική ταφόπλακα στις ελπίδες του Δικεφάλου για πρώτο θετικό αποτέλεσμα στους ομίλους του Europa League.
Το κλειδί του αγώνα:
Το αστείο γκολ που δέχθηκε ο Γιάννης Αραμπατζής άλλαξε όλο το ρου του αγώνα κι έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΚ τη στιγμή που έδειχνε να παίρνει το πάνω χέρι
Ο MVP:
Αναμφίβολα ο Ομπίνα απέδειξε ότι αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τη Λοκομοτίβ . Ο Νιγηριανός είχε συμμετοχή στα γκολ της ομάδας του κι έκανε άνω κάτω την άμυνα της ΑΕΚ που δεν βρήκε τρόπους να τον σταματήσει.
Ο αδύναμος κρίκος:
Το λάθος του Αραμπατζή ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα , ωστόσο σημαντικές ευθύνες φέρουν και οι δημιουργικές γραμμές της Ένωσης που έκαναν το ελάχιστο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού

Κίτρινες: Μάκος (ΑΕΚ), Σίσκιν (Λοκομοτίβ)
ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Αραμπατζής, Χέλγκασον (Κοντοές 46'), Μανολάς, Μπέλεκ, Κάρλος, Σιαλμάς (Γκερέιρο 69'), Μάκος, Λαγός, Μπερνς (Λεονάρντο 46'), Γεωργέας, Γκέντσογλου
Λοκομοτίβ (Καρβάλιο):  Γκιγιέρμε, Ζαπατέρ, Μπουρλάκ, Γκλουσάκοφ, Ίμπρισιτς, Ομπίνα, Ιγκνατίεφ, Ίλιτς, Τορμπίνσκι (Μαικόν 61'), Ντούριτσα, Σίσκιν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code