ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πετάει για Ρωσία με απουσίες και καλή ψυχολογία



Με αρκετές απουσίες στην αποστολή, πετάει το μεσημέρι στις 14:00 η ΑΕΚ για την Μόσχα όπου θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ για το Γιουρόπα. Τα πλάνα Κωστένογλου για το ματς.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα πάρει για το Ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης (19:00 ΑΝΤ1), έχοντας στο απουσιολόγιο βασικές λύσεις για την 11αδα, λόγω τραυματισμού αλλά και τιμωρίας.

Για τους παραπάνω λόγους, ο τεχνικός του δικεφάλου θα καλύψει τα κενά με παίκτες από τον πάγκο, ενώ και ο ίδιος προτίθεται να αφήσει εκτός 11αδας βασικούς παίκτες όπως ο Λεό ή ο Βάργκας προκειμένου να τους ξεκουράσει αλλά και για να δώσει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες.                             Φαβορί για 11αδα Κάρλος, Γκέντσογλου και Μπέλεκ
Στις δοκιμές του την Δευτέρα, ο Κωστένογλου είχε και τους τρεις στην βασική ενδεκάδα, ενώ σίγουρο θεωρείται η αλλαγή του τραυματία Γεωργέα με τον Κοντοέ.

Έτσι λοιπόν μια πιθανή ενδεκάδα με τους Ρώσους θα είναι ο Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Κοντοές, αμυντικό δίδυμο Μανωλάς - Κάλα, αριστερά Καράμπελας, κόφτης Γκέντσογλου, δεξιά του Βάργκας, αριστερά του Λαγός, και τριάδα Κάρλος Μπέλεκ και πιθανότατα Μπερνς ή Σιαλμάς.

Φυσικά, σήμερα Τρίτη (10:00) θα γίνει η τελευταία προπόνηση και αν δεν προκύψει κανένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, η συγκεκριμένη σύνθεση αναμένεται να είναι και η τελική επιλογή του Κωστένογλου.

Ο στόχος του προπονητή της Ένωσης, είναι οι παίκτες του μετά την θετική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και την ανεβασμένη ψυχολογία, να κρατήσει ίδιο στυλ παιχνιδιού (συγκέντρωση περισσότερο στα μετόπισθεν) και να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
                                       Γιατί φεύγει δύο μέρες νωρίτερα η ΑΕΚ

Ο λόγος που η ΑΕΚ φεύγει για Ρωσία από σήμερα, παρότι παίζει την Πέμπτη, είναι η απεργίες που έχουν ξεκινήσει σε όλους τους κλάδους, μεταξύ των οποίων και η ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που θα κάνουν την Τετάρτη (18/10).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code