ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το ψεματάκι του Αδαμίδη

Ο Σταύρος Αδαμίδης εκτέθηκε στην τηλεοπτική του συνέντευξη αλλά το ψεματάκι του
προέδρου ήταν το λιγότερο μπροστά στο δώρο που έκανε η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και το οποίο δεν χρειάζεται κανέναν διαχειριστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί. Χιμένεθ: "Πέτυχα στην Ελλάδα". "Άδειασμα" σε Αδαμίδη οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας. Μπείτε στον διάλογο. Σχολιάστε τις δηλώσεις Αδαμίδη.Ο Σταύρος Αδαμίδης δεν μίλησε ως πρόεδρος της ΑΕΚ χτες το βράδυ στη Nova. Ούτε καν ως "εν δυνάμει" πρόεδρος. Ο δικηγόρος που παράτησε (προσωρινά) μια πετυχημένη καριέρα στο Λονδίνο για ...χίλια ευρώ τον μήνα (έτσι για την ...τρέλα του για την ΑΕΚ, όπως είπε και όλοι τον πιστέψαμε) λειτούργησε χτες το βράδυ και επί δίωρο περισσότερο ως λογιστής του Πέτρου Παππά. Τον διόρισε πρόεδρο της ΑΕΚ πριν από 19 μήνες, με τη σύμφωνη γνώμη ασφαλώς του έτερου μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά, για να πλύνει την μπουγάδα. Να εφαρμόσει σκληρό μνημόνιο στην ΑΕΚ, καθαρά με λογιστικές πρακτικές και όχι με βλέψεις να δώσει στην ΑΕΚ ανάπτυξη, ώθηση, στόχους πρωταθλητισμού.
Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας το λογιστή ο Αδαμίδης τα κατάφερε περίφημα. Πετσόκοψε τα πάντα, περιόρισε σπατάλες, πλήρωνε μόνον τα απολύτως απαραίτητα, πολλές φορές ούτε καν αυτά. Οικονομική εξυγίανση βέβαια που βαυκαλιζόταν δεν έκανε, γιατί η ΑΕΚ μπορεί να εξυγιανθεί μόνο μέσα από την ανάπτυξη και εκτόξευσή της και όχι μέσα από όρους συρρίκνωσης που επέβαλλε ο Αδαμίδης κατ' εντολήν των αφεντικών.
Λογιστικά λοιπόν τα πέτυχε μια χαρά. Κι εκεί που έκανε το μεγάλο φάουλ σε βάρος των συμφερόντων της ΑΕΚ, χρησιμοποίησε ένα ...αθώο ψεματάκι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ότι δηλαδή έδιωξε τον Τζιμπούρ με τη σύμφωνη γνώμη των αρχηγών. Μέσα σε χρόνο "ντε-τε" οι δυο αρχηγοί τον "άδειασαν", αποκαθιστώντας την αλήθεια. Και ειλικρινά κανείς φίλος της ΑΕΚ δεν χάρηκε βλέποντας τον πρόεδρο της ομάδας να διασύρεται on air από τους αρχηγούς. Θέαμα τραγικό.
Το ζήτημα βέβαια σ' αυτή την πονεμένη και αμαρτωλή ιστορία με τον Τζιμπούρ δεν είναι το ψεματάκι του προέδρου. Είναι η συνολική του ενέργεια που έβλαψε βάναυσα τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής που τον Αύγουστο του 2008 κόστισε 3.150.000 στην ΑΕΚ (χώρια εφορία και απολαβές παίκτη) ουσιαστικά έγινε πάσα στον μεγάλο αντίπαλο της ΑΕΚ. Δώρο. Γι' αυτό το ανοσιούργημα δεν χρειάζεται κανένας διαχειριστικός έλεγχος...
Ακολουθήστε μας στο twitter και στο facebook για το επόμενο breaking news του Contra.gr
ΥΓ: Τελικώς μέσα στη δίωρη κουβέντα και στο σχετικό ερώτημα του Γιάννη Καραλή ο πρόεδρος απέφυγε επιμελώς να απαντήσει αν έχει κάνει και καμία "ειδική συμφωνία" με τον Παππά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να φύγει και η περιέργεια του κόσμου, πως ένας πρόεδρος της ΑΕΚ μπορεί να ζει με χίλια ευρώ τον μήνα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code