ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρ.Ρονάλντο: "Ανώμαλες κραυγές στην Κύπρο"

Για "ανώμαλες κραυγές" που τον αποδοκίμασαν στο παιχνίδι της Κύπρου με την Πορτογαλία, μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα ισπανικά ΜΜΕ.Περισσότερο από όσο αρχικά είχε φανεί πείραξαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι αποδοκιμασίες ορισμένων Κύπριων φιλάθλων στο ματς με την Πορτογαλία στις 2 Σεπτεμβρίου στη Μεγαλόνησο, για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε γνωρίσει την καλύτερη υποδοχή στο ΓΣΠ από τους Κύπριους φιλάθλους, οι οποίοι θέλοντας να τον "πικάρουν" αποθέωναν τον άσπονδο φίλο του, Λιονέλ Μέσι.
Το βράδυ της Κυριακής στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Πορτογάλοι ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Δανία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέπληξε δυσάρεστα όσους ήταν παρόντες. "Αυτές ήταν ανώμαλες κραυγές. Δε νοιάζομαι για αυτούς", είπε ξαφνιάζοντας τους Ισπανούς δημοσιογράφους.
Φρόντισε μάλιστα να αποθεώσει τον εαυτό του και την Ρεάλ. "Σε όσους αρέσει το ποδόσφαιρο, αρέσει να βλέπουν τη Ρεάλ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο".Τέλος δικαιολόγησε και τις μέτριες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα. "Είχα κάποια προβλήματα στις τελευταίες προπονήσεις αλλά όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν σταματάω. Σε λίγες μέρες θα είμαι και πάλι 100% έτοιμος", τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code