ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε εξέλιξη η εκδίκαση της έφεσης της Ηλιούπολης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της έφεσης της Ηλιούπολης κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ένταση μεταξύ του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισης, και του κ. Μαρκουλάκου που είναι ο δικηγόρος του Γιώργου Τσακογιάννη. Διεκόπη για 10 λεπτά η διαδικασία λόγω συγκίνησης του κ. Κούγια.
Αναλυτικά ο διάλογος Κούγια-Μαρκουλάκου
Κούγιας: Υπόκοσμος είσαι. Μην ξαναμιλήσεις σε μένα στον ενικό! Ο Κούγιας είμαι.
Μαρκουλάκος: Και λοιπόν;
Κούγιας: Το ότι με συνοδεύουν αστυνομικοί και φυλάνε τα σπίτια μου αστυνομικοί είναι άλλο πράγμα…
Σε αυτό το σημείο ο Αλέξης Κούγιας δάκρυσε και το δικαστήριο διεκόπη.
Κατάθεση Κούγια: Ο Τσακογιάννης πετυχαίνει ό,τι θέλει με την τρομοκρατία
Ο Τσακογιάννης δεν έχει ανάγκη να δωροδοκήσει. Δωροδoκία κάνει ένας αδύναμος. Ο Τσακογιάννης είναι εκβιαστής. Πετυχαίνει ό,τι θέλει με την τρομοκρατία. Αν ακούσετε πως μιλάει στον Πιλάβιο, θα το καταλάβετε.
Το νέο στημένο
Ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε και στο νέο στημένο ματς που αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. "Από ό,τι πληροφορούμαι, υπάρχει καινούργιο στημένο και βγήκε σήμερα για τον Λεβαδειακό με τον Διαγόρα στα πλέι-οφ το 4-0".
Νέα επίθεση Κούγια σε Αστέρα Τρίπολης
Σε πολλά σημεία της κατάθεσης του ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε σε ομάδες, ενώ έκανε συχνές αναφορές στον Αστέρα Τρίπολης. "Ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Διαγόρας, ο Αγροτικός Αστέρας είναι ομάδες - μάνες για τα στημένα. Ο Ριαβόγλου του Αγροτικού Αστέρα είναι κορυφαίο πρόσωπο αυτής της οργάνωσης".
Επίθεση φιλίας του Κούγια στον Μπάκο!
Μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση του κ. Κούγια για την υπόθεση της Ηλιούπολης αποχώρησε από την αίθουσα. Την ίδια ώρα στην δικαστική αίθουσα έμπαινε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μπάκος, με τον οποίο είχε θερμή συνομιλία!
"Σου δίνω το χέρι με όλη την καρδιά μου. Εσένα σου δίνω το χέρι μου ειλικρινά! Είσαι άλλος άνθρωπος. Η ζωή είναι μαραθώνιος και όχι κούρσα 100 μέτρων. Δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει… Με τον άλλον τα έχω, τον Καϋμενάκη. Μετά από αυτό που μου έκανε πέρυσι τελείωσε. Είναι λαμόγιο", είπε ο Κούγιας στον Μπάκο που τον κοιτούσε με ανοικτό το στόμα!
Όλα γινόντουσαν στο όνομα του Μαρινάκη
"Όλα αυτά γινόντουσαν στο όνομα του Μαρινάκη. Δεν πάει το μυαλό μου ότι τα γνώριζε ο κ. Μαρινάκης.  Ο Τσακογιάννης, ο Μπέος και όλοι αυτοί έλεγχαν και τρομοκρατούσαν το σύστημα".
Για τους αγώνες και τις ομάδες
"Το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 ήταν καραστημένο. Εγώ αν ήμουν προπονητής της Ηλιούπολης, θα είχα φύγει από το γήπεδο.
Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη: "Δεν έχω άποψη".
"Η Καλαμάτα είναι μία από τις ομάδες που διαχρονικά ήταν από τις πιο διεφθαρμένες ομάδες. Με την έννοια των στημένων παιχνιδιών. Μιλάω για όταν ήταν ο Γρηγορόπουλος πρόεδρος".
"Η Ρόδος όσο έπαιξε στη Β' Εθνική το ίδιο. Όπως και ο Διαγόρας. Η Ρόδος βοηθήθηκε από τον Μπέο και από τον Τσακογιάννη. Έγινε μια εγκληματική ενέργεια με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (όπως γίνεται τώρα με τον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης)".
"Ο Εθνικός είναι μια ιστορική ομάδα. Ο ιδιοκτήτης του είναι οικονομικά εύρωστος"
Ηλιούπολη-Κέρκυρα 1-0: "Δε γνωρίζω τίποτα. Η νίκη της Ηλιούπολης είναι ένα αγωνιστικό σοκ".
"Ηλιούπολη-Λεβαδειακός είναι το πρότυπο στοιχηματισμού και στημένου. Προκάλεσε θυμηδία σε όλη την Ελλάδα. Αν υπήρχε πάνθεoν στημένων θα έμπαινε στην κορυφή. Την ώρα που η Ηλιούπολη κέρδιζε με 2-0 όλη η Ελλάδα πόνταρε σε νίκη του Λεβαδειακού. Είναι ακραία αντιποδοσφαιρική συμπεριφορά αυτή του Νικολόπουλου. Είχε δοκάρια στην ομάδα του!"
Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Παναιτωλικός-Ιωνικός, Τρίκαλα-Ηλιούπολη, Ιωνικός-ΠΑΣ, Καλλιθέα-Ηλιούπολη, Ηλιούπολη-Ιωνικός, Ιωνικός-Πανθρακικός: "Δεν έχω άποψη".
Διαγόρας-Ηλιούπολη: "Καραστημένο. Ήταν διπλό. Στον πρώτο γύρο ήταν διπλό για τον Διαγόρα".
"Λεβεντόπαιδο ο Παντέλης"
Κούγιας για Παντέλη: "Τον είχα παίκτη όταν ήμουν γενικός αρχηγός του Αιγάλεω. Πριν 37 χρόνια όταν ήμουν 25. Ήταν εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Και ως προπονητής εξαιρετικός. Προσπάθησε να τον πάρω 2 φορές στην ομάδα του. Με σοκάρισαν οι ομάδες που επέλεξε να πάει. Ηλιούπολη, Άγιος Δημήτριος, Εθνικός Αστέρας. Τον χαρακτηρίζω λεβεντόπαιδο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάνει ό,τι του λένε. Είναι από τα παιδιά που συμπαθώ. Είναι κρίμα. Είναι και φτωχόπαιδο. Εγώ προσωπικά το αποκλείω να έχει κάνει αυτά τα πράγματα. Ξέρω ότι δεν έχει φράγκο. Να στήσει ο Παντέλης; Όχι. Δεν μπορεί να είσαι σε μια ομάδα που καραστήνει παιχνίδια και να μένεις".
"Ντροπή για το ποδόσφαιρο ο Νικολόπουλος"
"Ο Νικολόπουλος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που συνάντησα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Το θεωρώ το ακραίο εργαλείο του Τσακογιάννη. Είναι ντροπή για τους ποδοσφαιριστές".
Νικολόπουλος: "Βάσει βίντεο ο Ναπολεόνι είναι μέσα στη μικρή περιοχή μόνος και κάνω μαρκάρισμα για να τον αποτρέψω. Δεν μπορεί ένας παίκτης να στήσει ένα ματς. Πώς μπορεί να έχει συμμετοχή ένας παίκτης στο 2-0 υπέρ της ομάδας του. Θέλω μια απάντηση".
"Ο Χάλκος είναι ταυτισμένος με τον Τσακογιάννη".
"Όταν άκουσα για τον Μενδρινό, τον Παντέλη αιφνιδιάστηκα… Τον Κωστάκη (σ.σ. Μενδρινό) τον μεγάλωσα γιατί ο πατέρας του ήταν καπετάνιος στο σκάφος μου. Εξαιρετικό παιδί μπήκε και πρώτος στη βιομηχανική. Δεν μπορείς να ανέχεσαι να είσαι πρόεδρος στην Ηλιούπολη".
Μαρκουλάκος: "Είπατε για τον Τσακογιάννη. Ποια η αντικοινωνική δραστηριότητα. Ποιους παίκτες, προέδρους εκβίασε;"
Κούγιας: "Γνωρίζω τον Τσακογιάννη από μετεφηβική ηλικία. Κατηγορήθηκε μέχρι και για ανθρωποκτονίες. Είναι ο μόνος μεγάλος μπράβος ο οποίος είναι εν ζωή. Ακούστηκε ότι πίσω από αυτές τις ανθρωποκτονίες είναι ο Τσακογιάννης. Μου είπε ο Καρακασίδης ότι ρε Αλέξη δε φοβάσαι, ο Τσακογιάννης λέει ότι όσα χρόνια φυλακής φάει, τόσες σφαίρες θα φας".
Μαρκουλάκος: Ζητάει να κληθούν ο κ. Γκόφας και ο κ. Σταθόπουλος για να καταθέσουν.
"Τον ειχε βάλει ο Τσακογιάννης δίπλα από τον Γκαγκάτση, ως οδηγό, ουσιαστικά ως μπράβο, ο Γκαγκάτσης έμαθε τι είναι ο Παπαδόπουλος, πήγε να τον διώξει, αλλά ο Τσακογιαννης κατάφερε να τον κρατήσει και ας μην εμφανιζόταν πουθενά".
Κούγιας: "Ο Μπέος με τον Τσακογιάννη είναι ταυτισμένοι".
Ακολουθούν οι απολογίες των Παντέλη, Χάλκου, Νικολόπουλου καθώς και οι καταθέσεις μαρτύρων.
Πηρούνιας (μάρτυρας υπεράσπισης Παντέλη):
"Μπήκα στο ποδόσφαιρο ως ρομαντικός. Όσα γίνονται με απογοητεύουν να αποχωρήσω. Στην κασέτα για την οποία έγινε η συζήτηση είναι μετά το παιχνίδι. Και το βασικότερο απ' όλα σε μια συνομιλία Τσακογιάννη, λέει ο Τσακογιάννης, αυτός μαλ… ο Πηρούνιας θέλει να το παίξουμε στα ίσα στη κόντρα. Κανείς προπονητής δεν θα μπορούσε πίσω από την πλάτη μου να στήσει ματς."
Ερώτηση Λίβα προς Νίκο Πηρούνια (πρόεδρος Εθνικού): "Εάν ο Παντελής είχε σχέση εξάρτησης με τον Τσακογιάννη, υπήρχε περίπτωση να μη το γνωρίζατε;"
"Εξάρτηση δεν έχει κανείς. Ο Παντελής αρνείτο μάλιστα, παρά την επιμονή Τσακογιάννη να πάει στην Ηλιούπολη. Ηρθε σε μενα να βρει στέγη να κάνει τη δουλειά του. Είναι ο μόνος προπονητής μαζί με τον Γκουλή που δουλεύουν αφιλοκερδώς στην ΕΠΑΕ για οικονομικούς σκοπούς και έχουν βραβευτεί από την ΠΑΕ".
"Όταν ήρθε στην ομάδα; Παρά το πρόβλημα με τα δελτία και που δεν είχαμε παίκτες. Εγινε η ανάκληση των δελτίων κι όμως παρέμεινε στην ομάδα".
Μαρκουλάκος:
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Τσακογιάννης δωροδόκησε ή έπαιξε στοίχημα. Ο κούγιας έκανε προσωπικές κρίσεις.
Ο Τσακογιαννης έχει αθωωθεί σε όλα τις υποθέσεις τις οποίες μπλέχτηκε. Εχει μεγάλη αξία για την σχέση και την κρίση σας για να δείτε την εμπάθεια κάποιου(σ.σ Κούγιας) όταν λέει πήγαιναν με πιστόλια…
Τετοια κατάθεση μάρτυρα δεν μπορεί να ληφθεί ποτέ υπόψη και όταν λέει λόγια που δεν μπορεί να αποδείξει.
Ειδατε και εσείς ότι ηταν κρίσεις και σκέψεις αυτά που είπε ο κ. Κούγιας. Ειδατε εμπάθεια και φτάνουμε στο σημείο να λέμε, το είπε ο τάδε μάρτυρας, δηλαδή επειδή το είπε ο Κούγιας. Αλίμονο μας.
«Λέγεται… ακούγεται…» αυτά ισχυρίζεται ο Κούγιας. Δεν είναι αλήθεια αυτά που λέει.
Στην υπόθεση Γρηγοράκου που κατηγορήθηκε ο Τσακογιάννης έγινε πρόταση εισαγγελέα με πολιτική αγωγή: αθώος ο Τσακογιάννης. Στην απόδραση Ριζάι-Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορήθηκε ο Τσακογιάννης. Παραπέμφθηκε αλλά δεν προφυλακίστηκε. Ξανά αθωώθηκε με απόφαση εισαγγελέα.
Ο Τσακογιάννης για αυτά έχει κατηγορηθεί και έχει αθωωθεί και πιστεύω ότι και σε αυτή την υπόθεση θα αθωωθεί ο Τσακογιάννης. Ο Τσακογιάννης ενδιαφέρεται πολύ για την τοπική του ομάδα. Δεν είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος. Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι έκανε αυτά τα πράγματα ο Τσακογιάννης. Αν προκύψει κάποιο στοιχείο κύριε πρόεδρε θα πρέπει να το ακούστε πρώτα. Ζητώ την απαλλαγή του και της Ηλιούπολης και βεβαίως του κ. Χάλκου.
- Τέσσερις είναι και οι νομικοί εκπρόσωποι του Ηρακλή μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι: Καϋμακάμης, Γρηγορίου, Καρπετόπουλος.
- Ο Δημήτρης Καρπετόπουλος υπέβαλε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ Ηρακλή από τις ΠΑΕ Εθνικός δια του Νικολάου Πηρούνια, όπως και ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας, Ιωνικός.
- Ο Ηρακλής ζητάει αναβολή της διαδικασίας μέσω του κ. Καρπετόπουλου διότι η επανασυζήτηση ορίστηκε χθες και δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας. Δεν τηρήθηκε από το δικαστήριο η πρόσθετη παρέμβαση.
- Το αίτημα της αναβολής απορρίφθηκε.
-Διακοπή για δέκα λεπτά λόγω έντασης. Ο Πέτρος Καϋμακάμης (νομικός σύμβουλος ) επιτίθεται συνεχώς στο προεδρείο του δικαστηρίου και ζητάει προθεσμίες και αναβολή της διαδικασίας.
Καϋμακάμης: "Στο αίτημα το δεύτερο για αναβολή είπατε ότι έχει απορριφθεί. Θα έπρεπε να τον ακούσετε πρώτα. Για την κ. συνάδελφο (αναπληρωματική) δεν θα έπρεπε να ρωτά παρά μόνο να παρακολουθεί. Προς αποφυγή εντάσεων, παρακαλώ να αποφασίστε ότι η κ. συνάδελφος δεν θα παρέμβει ξανά".
Πρόεδρος: "Ευθύς εξ αρχής ήσασταν επιθετικός. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι πολύ σκληρό λειτούργημα η δικηγορία και το ξέρω καλά. Από τη στιγμή που δεν έχετε τίποτα μαζί μου, όλα είναι εντάξει".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code