ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όγδοη η Κυριακοπούλου στο επί κοντώ, εκτός βάθρου και πάλι η Ισινμπάγιεβα

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες, πραγματοποίησε η Νικόλ Κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νταεγού.
Η 25χρονη άλτρια σταμάτησε στα 4μ65 και πήρε την 8η θέση, καταβάλοντας αξιέπαινη προσπάθεια. Πέρασε με την πρώτη τα 4μ30, άφησε τα 4μ45 και τα 4μ55 τα έκανε επίσης με την πρώτη. Τα 4μ65 τα πέρασε στο δεύτερο άλμα για να ακολουθήσουν τρεις άκυρες στα 4μ70, με τις οποίες ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση.
Να σημειωθεί ότι πίσω από την πρωταθλήτριας μας έμειναν αρκετά μεγάλα ονόματα, όπως η θριαμβεύτρια του Βερολίνου, η Άννα Ρογκόφσκα από την Πολωνία (4μ55), η συμπατριώτισσα της Μόνικα Πίρεκ (4μ55) και οι Γερμανίδες Σίλκε Σπίγκελμπουργκ (4μ65) και Κριστίνα Γκάντσιεφ (4μ55).
"Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί παρά την πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που περνώ τις τελευταίες ημέρες με υψηλό πυρετό και ειδική θεραπευτική αγωγή που κάνω, κατόρθωσα όχι μόνο να είμαι στον τελικό, αλλά να κάνω και μια επίδοση που με φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερη. Τα πλάνα μου πλέον αλλάζουν, όσον αφορά τους αγώνες που θα κάνω και τους στόχους που έχω. Και βέβαια στρέφω πλέον το ενδιαφέρον μου στον κορυφαίο αγώνα του 2012 τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου" δήλωσε η Κυριακοπούλου μετά το τέλος της προσπάθειας της.
Από εκεί και πέρα, η Έλενα Ισινμπάγιεβα δεν μπόρεσε και πάλι να ανέβει στο βάθρο. Η "τσαρίνα των αιθέρων", που έκανε την επανεμφάνιση της σε μεγάλη διοργάνωση μετά από ενάμιση χρόνο, περιορίστηκε στην 6η θέση με 4μ65, μένοντας έτσι εκτός μεταλλίων για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο.
Στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βραζιλιάνα Φαμπιάνα Μούρερ με 4μ85, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ Αμερικής, δεύτερη ήταν η Γερμανίδα Μαρτίνα Στρουτζ με 4μ80 και τρίτη η Ρωσίδα Σβετλάνα Φεοφάνοβα με 4μ75. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code