ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντζιος: Η προσοχή μας τώρα στο κύπελλο



 Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης ανέλυσε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκός  στους παίκτες του και προσπάθησε να τους εμψυχώσει  ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Άρη, ο Μάντζιος με τους συνεργάτες του αφιερώσανε ένα μεγάλο μέρος της για να αναλύσουνε στους παίχτες τους τον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σκοπός του προπονητή του Άρη ήταν να εμψυχώσει του παίχτες του, τονίζοντας τους πως έκαναν μια καλή εμφάνιση και το μόνο που τους έλειπε απο τον αγώνα ήτανε το γκολ. Σκοπός του Μάντζιου ήταν η εμψύχωση των ποδοσφαιριστών μιας και ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ομιλία του προς του παίχτες του ο Έλληνας τεχνικός είπε συγκεκριμένα, «Δεν πρόκειται να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας. Με δουλειά και επιμονή θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Θα το πάρουμε όμως στη συνέχεια εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Από εμάς αποκλειστικά εξαρτάται να το γυρίσουμε. Τώρα σκεφτόμαστε το κύπελλο είναι θεσμός που θέλουμε να προχωρήσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code